Antena Căutare

Modificarea pe care Macaulay Culkin vrea să o facă filmului Singur Acasă 2. Ce ar schimba starul

Macaulay Culkin, faimosul actor din filmul pe care toată lumea îl revede în preajma sărbătorilor de iarnă, Singur Acasă, a declarat că ar schimba ceva la filmul Singur Acasă 2.

colaj cu macaulay culkin in rolul lui kevin din singur acasa 2: pierdut in new york Galerie
Macaulay Culkin e de acord cu fanii, care i-au scris să facă demersuri pentru a elimina o scenă din filmul Singur Acasă 2 | Profimedia

Schimbări în filmul Singur Acasă 2, 31 de ani mai târziu

Celebrul actor, astăzi în vârstă de 41 de ani, a răspuns unor tweet-uri postate de câțiva fani care vorbeau despre apariția lui Donald Trump în filmul Singur Acasă 2. Macaulay a lăudat felul în care unul dintre fanii filmului a editat și l-a scos pe fostul președinte american din peisaj.

Un alt fan i-a sugerat actorului să facă o petiție prin care să ceară ca Donald Trump să fie înlocuit cu Macaulay cel de-acum, la 401 de ani. Aparent, actorului i s-a părut că aceasta ar fi o idee bună.

Citește și: El e unul dintre cei mai simpatici valeți, dar puțini știu cum arată soția sa din viața reală. Imagini rare cu partenera actorului din Singur Acasă 2

Ne amintim cu toții că Donald Trump a apărut pentru câteva secunde în filmul Singur Acasă 2, din 1992, în scena în care Kevin McAllister (interpretat de Macaulay Culkin), l-a întrebat pe unde se află recepția, iar fostul președinte al SUA l-a îndrumat.

Printre miile de oameni care nu vor să îl mai vadă pe Donald Trump nici în film, dar niciîn politicp, se numără și Culkin.

Înlăturarea lui Donald Trump din filmul de comedie Singur Acasă 2

În noiembrie 2020, un fan înfocat al filmului în care Macaulay este protagonist, pe nume Kevin Broberg, a făcut o petiție prin care cerea celor de la Disney să îl scoată pe Trump din film și să îl înlocuiască cu Joe Biden, președintele ales de americani.

“Filmul Singur Acasă 2 este distrus. Are o urmă de rasism pe el din cauza apariției lui Donald J. Trump. Fac petiție pentru ca el să fie editat din film și înlocuit cu Joe Biden”, scria Broberg în cererea sa către Disney.

În stadiu incipient, petiția a strâns doar 185 de semnături. Dacă fanii reușesc să îl înlăture din film, atunci nu ar fi prima dată când un membru al familiei Trump este eliminat dintr-un film. În 2019, Donald Trump a aflat că tatăl său fusese înlăturat dintr-o varianta canadiană a altui film în care a apărut pe canalul TV CBC.

Povestea lui Macaulau Culkin, interpretul lui Kevin McAllister din Home Alone

A devenit cunoscut de la o vârstă extrem de fragedă. La doar 10 ani, Macaulay Culkin a cunoscut celebritatea absolută odată cu rolul băiețelului neastâmpărat interpretat în filmul ''Singur acasă'', Kevin McCallister.

Publicul l-a îndrăgit pe ''Kevin'' din primul moment, iar filmul a devenit o capodoperă a cinematografiei, rulând în fiecare an de Crăciun. Dar nu multă lume cunoaște povestea incredibilă din spatele carierei impresionante a actorului.

Macaulay Culkin a avut o copilărie extrem de grea. A fost nevoit să îndure tratamentul nemilos pe care tatăl lui i-l aplica. Actorul, acum în vârstă de 41 de ani, pune comportamentul tatălui pe seama invidiei.

''Călătoream prin toată ţara şi eram închis într-o cameră cu un om care nu mă plăcea. Un om rău. Care m-a abuzat fizic şi psihic. Pot să vă arăt cicatricile mele. Era gelos pe mine şi mă ameninţa. Tot ceea ce a încercat să realizeze în viaţă, mie mi-a ieşit chiar înainte de 10 ani”, a spus actorul într-un podcast al artistului Marc Maro preluat de news.com.

În prezent, Mac a rupt orice fel de legătură cu ambii părinți, după un lung proces cu aceștia în care miza principală a fost averea de 17 milioane de dolari a starului.

Aflându-se în control total asupra veniturilor sale, viaţa lui a intrat pe un făgaș normal. Însă relaţia actorului cu tatăl său, Kit, nu s-a îmbunătățit. Ba chiar mai mult, Kit l-a renegat public pe Macaulay. Declarația sa pentru Daily Mail a fost șocantă: "Nu-l mai consider fiul meu."

În ceea ce privește viața personală, celebrul actor este cunoscut pentru căsătoria sa la numai 17 ani cu actrița Rachel Miner, de care s-a despărțit după doi ani, și pentru relația de lungă durată cu Mila Kunis. În prezent, are o relație cu artista Brenda Song.

Suma impresionantă primită de actrițele din Totul despre Sex pentru un singur episod din noul sezon. De ce nu revine Kim... Îți amintești de fetița din filmele „Mrs. Doubtfire” și „Matilda”? Cum arată azi Mara Wilson...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x