O petiţie cere anularea unui film-blasfemie în care Paris Jackson joacă rolul lui Iisus

O petiţie, semnată de aproape 300.000 de perosane, cere anularea lansării filmului "Habit", lungmetraj independent semnat de Janell Shirtcliff şi în care joacă actriţele Bella Thorne şi Paris Jackson, aceasta din urmă acuzată de "anticreştinism".

Filmul se află în post-producţie. Intriga este în jurul unei tinere (Bella Thorne), o fată obsedată de Iisus, care se trezeşte într-o afacere cu droguri eşuată, potrivit Variety. Ea reuşeşte să scape, deghizându-se într-o călugăriţă. De mai multe ori în film Paris Jackson îi apare acesteia în chip de Iisus.

"Un nou film hollywoodian basfemiator, care va fi lansat curând, îl înfăţişează pe Iisus drept lesbiană. Filmul "Habit" o are în distribuţie pe Paris Jackson care joacă rolul unui "Iisus lebiană". Niciun distribuitor nu a semnat pentru difuzare. Aşa că, să difuzăm mesajul şi să trezim oamenii în faţa acestui tip de gunoi anticreştin care se răspândeşte în zilele noastre, dar care, cumva, este acceptat de societate", se arată în textul petiţiei.

Aşa cum precizează Variety, textul care promovează filmul nu menţionează nicăieri că fiica lui Michael Jackson joacă rolul unui Iisus în versiune lesbiană. Aşa cum a relatat The Guardian, se ştie că personajul ei va avea "un inel în nas, părul ondulat şi o rochie tradiţională".

În distribuţie sunt: Hana Mae Lee, Gavin Rossdale, Caroline D’Amore, Josie Ho, Andreja Pejic, Larissa Andrade, Libby Mintz, Jamie Hince, Ada Mogilevsky, Damon Lawner şi Michael Suppes.

Sursa : news.ro

Parteneri
Mutabal. Salată de vinete cu tahini, din bucătăria orientală
Nu lăsa să treacă sezonul vinetelor fără să prepari o rețetă deosebită de salată de vinete cu tahini. Îți propunem să testezi un preparat originar din bucătăria orientală, cunoscut sub numele de mutabal.
Catine.ro
Ultimele știri