Antena Căutare

O premieră în istoria filmului american! Prima producție care s-a filmat în vestita "Piață roșie" din Moscova, vineri seara, la Antena 1!

Antena 1 vă invită vineri seara, de la 20:30, la un film de acțiune, presărat cu multe momente pline de umor. “Febra Roşie” este regizat de Walter Hill şi are la baza propria-i poveste.

Antena 1 vă invită vineri seara, de la 20:30, la un film de acțiune, presărat cu multe momente pline de umor. “Febra Roşie” este regizat de Walter Hill şi are la baza propria-i poveste.

Căpitanul Ivan Danko nu este un poliţist că oricare altul. Datorită aspectului sau fizic, al firii taciturne şi retrase, căpitanul Ivan şi-a câştigat, printre colegii săi, porecla de “Falcă de Fier”. Cu toate acestea el este cel mai bun poliţist al diviziei criminalistice din Moscova.

La polul opus se află detectivul sergent Art Ridzik, un detectiv mereu pus pe soţii, bine îmbrăcat, cunoscut de toţi colegii săi drept "zăpăcit" dar recunoscut că fiind unul dintre cei mai buni poliţişti din Chicago. Doi poliţişti de elită, doi oameni total diferiţi ce fac parte din două culturi total opuse, nevoiţi să colaboreze, împotriva voinţei lor, pentru rezolvarea unui complicat caz, chiar în inima mafiei drogurilor.

Pentru realizarea filmului “Febra Roşie” au fost filmate scene de acţiune, pentru prima dată în istoria filmului american, chiar în vestită Piaţă Roşie din Moscova.

Jackie Chan şi Chris Tucker sunt pe urmele răufăcătorilor într-un mod... aparte! "Ora de vârf", miercuri seara...
Cum te afectează echinocțiul de primăvară, în funcție de zodie
Lumina zilei care își face mai mult simțită prezența și vreme caldă sunt semne evidente...
Horoscopul zilei de 25 martie 2023. Taurii trebuie să aibă mai multă grijă de ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 martie 2023 spune că Taurii trebuie să aibă mai multă grijă de ei și...
Parteneri
Prăjitură cu cremă de mac și crumble. Un deliciu garantat
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x