Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

(P) Peaky Blinders: Sezonul 6

Creat de regizorul și scenaristul Steven Knight, serialul de televiziune britanic „Peaky Blinders” a cucerit lumea cu cele 5 Sezoane în care este expusă povestea familiei Shelby și a bandei de tineri Peaky Blinders ce dă numele serialului.

Peaky Blinders: Sezonul 6

Acțiunea are loc în anii 1920, imediat după încheierea Primului Război Mondial. Din distribuție nu lipsesc nume grele ale cinematografiei, precum irlandezul Cillian Murphy, Tom Hardy, Adrien Brody sau Aidan Gillen.

Primul Sezon a fost difuzat de BBC Two începând cu 13 septembrie 2013 și a avut 6 episoade. Cel de-al doilea Sezon a debutat pe 2 octombrie 2014, Sezonul 3 pe 5 mai 2016, Sezonul 4 pe 15 noiembrie 2017, iar Sezonul 5 pe 25 august 2019.

Când începe Sezonul 6 Peaky Blinders?

În ceea ce privește Sezonul 6, vestea bună este că filmările vor începe în curând, însă data lansării nu este încă stabilită cu exactitate. Cel mai probabil, primul episod va fi lansat undeva în 2022. Până atunci, te poți întâlni cu eroii preferați în cadrul jocului Peaky Blinders, un slot online plin de surprize, lansat de Pragmatic Play în august 2020 și disponibil gratuit pe acest website alături de o colecție excelentă de sloturi de la cei mai buni producători de pe piață.

Pe 5 mai 2018, Steven Knight anunța decizia realizării unui nou sezon, cel cu numărul 6 și, mai mult decât atât, vorbea chiar și despre șansele mari de a avea și un sezon 7. Filmările la Sezonul 6 erau programate să înceapă în martie 2020, însă au fost întrerupte de pandemie.

„Eram foarte aproape să demarăm filmările pentru Sezonul 6. Luni de muncă asiduă din partea echipei noastre talentate, dedicate și muncitoare. Erau deja construite platourile de filmare și create costumele. Camerele de filmat erau puse la punct. Locațiile pentru filmări deja rezervate. Totul era pregătit. Este atât de păcat că nu putem să facem asta pentru voi în acest moment!”, declara regizorul Anthony Byrne, într-o postare pe Instagram.

Tot Byrne declara ceva mai târziu, în cadrul unui interviu, că, în cazul în care filmările încep în ianuarie 2021, sunt șanse mari ca acestea să se finalizeze undeva în apropierea verii (mai - iunie). Ar urma apoi încă 6 luni necesare procesului de editare, așa că primele episoade din Sezonul 6 Peaky Blinders ar putea fi lansate, cel mai probabil, undeva la începutul anului 2022.

Cine va fi în Sezonul 6 Peaky Blinders?

Potrivit TheCinemaholic, cel de-al 6 Sezon din Peaky Blinders îl va avea, cu certitudine, din nou pe irlandezul Cillian Murphy în rolul lui Tommy Shelby. Alături de acesta, sunt șanse mari să-i revedem pe Mosley (Sam Claflin), Polly Gray (Helen McCrory), Arthur Shelby (Paul Anderson), Michael Gray (Finn Cole), și Ada Thorne (Sophie Rundle).

Va fi și un Sezon 7 Peaky Blinders?

Steven Kinght, realizatorul serialului, a anunțat deja că sunt programate două noi Sezoane din Peaky Blinders (6 și 7), chiar dacă BBC nu a confirmat oficial acest lucru. Knight a mai precizat că, inițial, serialul ar fi trebuit să aibă doar 5 Sezoane, însă succesul a depășit așteptările, astfel că decizia de a veni cu noi sezoane a venit în mod logic.

În cursa pentru Premiile BAFTA TV Awards 2018, Peaky Blinders a depășit alte seriale foarte populare, precum Line of Duty, Black Mirror sau The Crown, reușind să câștige premiul pentru Cel mai bun serial dramatic din lume. În total, Peaky Blinders a adunat 41 de nominalizări la diferite premii și a câștigat 17 trofee, în cei 7 ani de la lansare.

Recomandari