Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Era plin de bani, dar a avut o moarte cumplită! Producătorul care a investit 80.000.000 de dolari în animația „Expresul polar” s-a aruncat de la etajul 27! Motivul este uluitor

Producătorul Steve Bing de la Hollywood, care a investit 80.000.000 de dolari în filmul de animaţie „Expresul polar/ The Polar Express", s-ar fi sinucis, aruncându-se de la etajul 27 al unui imobil de lux din cartierul Century City, Los Angeles.

Era plin de bani, dar a avut o moarte cumplită! Producătorul care a investit 80.000.000 de dolari în animația „Expresul polar” s-a aruncat de la etajul 27! Motivul este uluitor

Potrivit tabloidului TMZ, care citează surse judiciare anonime, producătorul Steve Bing, tatăl unui copil cu actriţa Elizabeth Hurley, avea 55 de ani și suferea de depresie.

Poliţia din Los Angeles a confirmat moartea unui bărbat de 50 de ani în zonă, fără a-i dezvălui identitatea.

Ce filme a produs Steve Bing

Producător al filmelor precum „Get Carter", de Sylvester Stallone, „Shine a light", un documentar muzical de Martin Scorsese, Steve Bing a contribuit la scenariul pentru comedia „Kangaroo Jack", în 2003.

El a devenit celebru după ce a investit 80 de milioane de dolari în filmul de animaţie „The Polar Express", lansat în 2004, şi care a generat încasări de peste 300 de milioane de dolari la nivel mondial.

Citește și: Un copil de trei ani a căzut de la etajul 29 și a supraviețuit! „Corpul lui mic a fost făcut zob, dar el e un luptător!”. Atenție, imagini greu de privit! FOTO

Dezvoltator imobiliar, el a fost şi filantrop şi prieten al fostului preşedinte Bill Clinton căruia i-a împrumutat avionul său personal pentru o misiune în 2009 în Coreea de Nord, destinată să elibereze doi jurnalişti americani.

Steve Bing a lăsat în urmă doi copii, Damian, din relaţia cu actriţa Elizabeth Hurley, şi Kira, fiica fostei campioane de tenis Lisa Bonder.

Recomandari