Antena Căutare

Ryan Reynolds, un nou tip de erou în filmul de acţiune „6 Underground”

Actorul canadian Ryan Reynolds, cunoscut din filmele „X-Men” şi „Deadpool”, interpretează un nou tip de erou în filmul de acţiune „6 din umbră/ 6 Underground”, care va fi lansat de Netflix pe 13 decembrie.

Actorul canadian Ryan Reynolds, cunoscut din filmele „X-Men” şi „Deadpool”, interpretează un nou tip de erou în filmul de acţiune „6 din umbră/ 6 Underground”, care va fi lansat de Netflix pe 13 decembrie.

Regizat de Michael Bay, „6 Underground” are în centru şase indivizi din diverse colţuri ale lumii, experţi în domeniile lor, aleşi nu numai pentru abilităţile lor, dar şi pentru dorinţa unică de a-şi şterge trecutul pentru că îşi doresc să schimbe viitorul.

Echipa este creată de un bărbat (Ryan Reynolds) a cărui unică misiune este de a se asigura că, deşi nimeni nu îşi va aminti de el şi de coechipierii săi, acţiunile lor vor intra în istorie.

Scenariul este scris de Paul Wernick şi Rhett Reese, iar Matthew Cohan este producător executiv. David Ellison, Don Granger, Dana Goldberg şi Ian Bryce sunt producători.

Din distribuţie fac parte Mélanie Laurent, Corey Hawkins, Adria Arjona, Manuel Garcia-Rulfo, Ben Hardy Lior Raz, Payman Maadi şi Dave Franco.

Sursa : news.ro

Morgan Freeman va produce şi va juca în drama „Lucca Mortis” a lui Peter Greenaway... Un al treilea film „Trainspotting”, posibil. Irvine Welsh: Vor fi toţi la azil până când ne apucăm de el. Trebuie să ne ...
Ora de vară 2023. Ce decizie a luat Comisia Europeană
Trecerea la ora de vară 2023 se face pe data de 26 martie. Totuși, foarte multe țări din...
Horoscopul zilei de 22 martie 2023. Racii se vor face remarcați. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 22 martie 2023 spune că Racii dau dovadă de putere și perseverență...
Parteneri
Dovlecei umpluți cu legume și cușcuș. Rețetă delicioasă de post
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x