Suma impresionantă primită de actrițele din Totul despre Sex pentru un singur episod din noul sezon. De ce nu revine Kim Cattrall

Celebrele actrițe din serialul Totul despre sex se întorc pentru un nou sezon.

Suma impresionantă primită de actrițele din Totul despre Sex pentru un singur episod din noul sezon. De ce nu revine Kim Cattrall

profimedia

Sezonul “And Just Like That...” din Totul despre sex

Frumoasele Carrie, Miranda, Charlotte, dar se pare că fără Samantha, se întorc în faimosul serial Totul despre sex, pentru care lucrează acum la un nou sezon.

Carrie, interpretată de Sarah Jessica Parker, Charlotte, jucată de actrița Kristin Davis, și Miranda, interpretată de Cynthia Nixon, vor primi sume colosale pentru fiecare episod din noul sezon. Un raport publicat luni de Variety arată că cele trei actrițe vor primi câte 1 milion de dolari pentru fiecare dintre cele 10 episoade din noul sezon, potrivit Daily Mail.

Noul sezon se va numi “And Just Like That...”, dar din distribuție va lipsi Samantha, interpretată de actrița Kim Cattrall. Serialul difuzat de HBO Max spune povestea celor 3 protagoniste, arătând cum a evoluat viața lor amoroasă la vârsta de 50 de ani. Fiecare episod va avea 30 de minute, iar noul sezon va începe din primăvară.

Vezi mai multe imagini în GALERIE FOTO

Motivul pentru care Samantha nu mai apare în serial

După ce un fan al serialul a întrebat într-un comentariu dacă va apărea și actrița Kim Cattrall în rolul Samanthei, Sarah Jessica Parker a răspuns că actrița nu va face parte din distribuția acestui sezon. Se pare că Sarah Jessica Parker și Kim Cattrall nu au fost niciodată prietene în viața reală, deși în serial au făcut parte din aceeași gașcă.

Într-un interviu, Kim a numit-o pe Sarah “toxică și răutăcioasă”, dar Sarah nu a dat curs afirmațiilor colegei sale de platou. Duminică, Parker a postat pe pagina sa de Instagram un teaser cu noul sezon din serial prin care i-a atras astfel pe fanii seriei de comedie.

Sarah Jessica Parker a vrut să clarifice totul spunând într-un comentariu: “Nu, nu o disprețuiesc pe Kim. Nu am zis asta niciodată. Și nici nu o voi face. Samantha nu face parte din această poveste. Dar va face mereu parte din grup. Indiferent unde suntem sau ce facem”.

În ciuda spuselor Jessicăi, Kim Cattral a declarat încă de acum 3 ani că ea și Jessica nu au păstrat o relație de prietenie. De asemenea, Kim nu e prietenă nici cu celelalte două actrițe din serial, Nixon și Davis. Kim Cattral a mărturisit că nu au fost niciodată prietene, doar colege, și e sigură că e mult mai bine așa.

Apoi, Kim a continuat, spunând că nu înțelege care e problema Jessicăi: “Chiar cred că putea fi mai drăguță, mult mai drăguță. Chiar nu înțeleg care e problema ei”. După acest interviu al lui Cattrall, Parker a declarat într-un interviu cu Andy Cohen: “Mi se pare foarte deranjant pentru că eu nu îmi amintesc așa experiența noastră”.

Succesul pe care l-a înregistrat “Totul despre sex”

Serialul american de comedie este o adaptare a cărții cu același nume a lui Candance Bushnell, lansată în 1997. Pentru serialul cu 94 de episoade au contribuit mai mulți scenariști, producători și regizori.

“Totul despre sex” a fost filmat în New York, iar povestea urmărește viețile celor patru protagonist, prezentând probleme sociale actuale și idei feministe, de la viața de mama singură a Mirandei, independența de care dă dovadă Samantha și dorința lui Charlotte de a-și găsi dragostea adevărată.

Serialul a fost nominalizat de 54 de ori la premiile Emmy, câștigând 7 premii. De asemenea, a câștigat și 8 dintre cele 24 de nominalizări la Globul de Aur.

Preferat de milioane de femei din întreaga lume, “Totul despre sex” a fost pe loc 5 în topul "New TV Classics" întocmit de Entertainment Weekly. În 2007, publicația Time a numit serialul unul dintre cele mai bune seriale TV ale tuturor timpurilor.

Ultimele știri