VIDEO VIRAL: Câinele care dă un concert de zile mari la... pian

Simte muzica prin toţi porii, iar stăpânii săi se mândresc cu el. Vorbim despre un câine foarte talentat, iubitor de artă, care oferă un spectacol inedit.

Simte muzica prin toţi porii, iar stăpânii săi se mândresc cu el peste tot. Vorbim despre un câine foarte talentat, iubitor de artă, care oferă un spectacol inedit.

Pândeşte momentul în care pianul este liber, îşi pune lăbuţele pe clape şi... începe concertul! Daca mai punem la socoteală faptul că şi partea vocală e asigurată tot de el, atunci rezultatul e de-a dreptul surprinzător. Oare despre ce cântă cu atâta patos?

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri