Live acumAsia Express - Drumul comorilor
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul comorilor

Incident rușinos! Ce gest neașteptat a făcut mirele, chiar înainte de nuntă! „Îmi pare foarte rău”

Întâmplare surprinzătoare, după ce un mire și-a anunțat toț invitații de la nuntă să își facă alte planuri, fiindcă el anulează tot. Motivul i-a șocat pe toți apropiații!

Un mire și-a surprins invitații cu mesjaul transmis

Se spune că nunta este unul dintre cele mai feericite momente din viața unei persoane și, tocmai de aceea, atât femeile cât și bărbații se preocupă intens de orice detaliu, pentru ca petrecerea să iasă ca-n povești!

Un mire a reușit să își pună apropiații pe jar după ce le-a dat tuturor un mail prin care îi anunța faptul că nunta nu se mai face!

„Anunț nefericit! Acesta este cel mai greu lucru pe care a trebuit să-l fac vreodată. Știu că nu va exista vreun mod prin care să mă pot revanșa, dar am decis să nu merg mai departe cu nunta. Îmi pare extrem de rău, încă o dată”.

Nu se știe ce anume l-a făcut pe om să treacă de la agonie la extaz

În mod surprinzător, după câteva ore, același mire a dat tuturor un alt mail:

„Pentru familie, prieteni și invitați: Îmi pare foarte rău că am trimis mesajul de aseară. Nu ar fi trebuit să-l trimit. Îmi pare rău că am dat tuturor un atac de inimă. Vă rog, încă o dată, să-mi acceptați scuzele”.

Practic, în doar câteva ore, omul a anulat nunta ș apoi a revenit asupra deciziei. Nu se știe dacă era beat când a dat primul mesaj sau dacă viitoarea mireasă „l-a pus la punct”, dar cu siguranță nimeni nu va uita prea curând întâmplarea rușinoasă petrecută chiar cu două săptămâni înainte de nuntă!