Live acumXtra Night Show
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

O femeie a vrut să-și tatueze sprâncenele și a devenit „vedetă” peste noapte! Tot internetul râde de ea

O femeie a vrut să aibă sprâncene mai frumoase, așa că a apelat la un salon de înfrumusețare pentru a și le tatua. Când s-a privit în oglindă, clienta a trăit un adevărat șoc!

Ce a pățit o femeie care a vrut să-și tatueze sprâncenele

Aceasta este incredibila situație prin care a trecut o femeie, care a scos din buzunarul personal mai bine de 350 de dolari, adică niște milioane bune, pentru a deveni mai frumoasă. Nu s-a gândit în vreun moment că va regreta totul!

Shannon Bozell a mers la un salon de înfrumusețare, a explicat ce își dorește și apoi s-a lăsat, cu încredere deplină, pe mâna „pricepută” a unei angajate.

Timpul a trecut și, nerăbdătoare să vadă rezultatul, femeia s-a privit în oglindă. Doar că entuziasmul a fost rapid înlocuit de o mare dezamăgire.

Femeia spune că regretă din plin gestul

„M-am trezit cu niște sprâncene uriașe, de zici că sunt omizi”, a comentat clienta, la poza cu noul său chip, pe care a postat ulterior pe paginile sale de socializare.

Așa cum era de așteptat, imaginea a devenit imediat virală și a stârnit amuzamentul iinternauților, care s-au întrecut în glume.

Sfatul specialiștilor este să avem mare grijă pe mâna cui ne lăsăm atunci când alegem să recurgem la astfel de proceduri de micropigmentare, căci „reparațiile” sunt extrem de dificile, necesită bani și timp.