Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:50Observator Special

O tânără și-a comandat o salopetă de pe internet, dar a trăit un șoc uriaș! „E un dezastru total”

O tânără urmărea diferitele oferte ale magazinelor online de haine atunci când s-a îndrăgostit de o salopetă sexy, ce promiteau să pună din plin în valoarea trupul oricărei femei! Doar că surpriza a fost uriașă atunci când clienta a primit coletul.

O tânără și-a comandat o salopetă de pe internet, dar a trăit un șoc

Olivia Burroughs din orașul Nottinghamshire (Marea Britanie) se uita pe ofertele diferitelor magazine oline de haine atunci când a pus ochii pe o salopetă sexy, cu care își făcuse deja planuri să meargă la petrecerea unui prieten. Și-a comandat produsul și, extrem de fericită de achiția pe care dăduse 24 de lire sterline (mai bine de 130 de lei, echivalentul în lei).

Curierul a venit cu pachetul și Olivia a deschis nerăbdătoarea coletul, dorind să probeze noua achiziție.

O tânără și-a comandat o salopetă de pe internet, dar a trăit un șoc uriaș! „E un dezastru total”

O tânără și-a comandat o salopetă de pe internet, dar a trăit un șoc uriaș!

Doar că salopeta de pe internet s-au dovedit a fi o dezamăgire, căci produsul real era departe de-a semăna cu cel văzut pe site! Chiar dacă nu avea silueta modelului din fotografia de prezentare, cu siguranță produsul nu respecta deloc croiala promisă!

CITEȘTE ȘI: Mama soacră i-a făcut-o miresei chiar în ziua nunții! Când a văzut cum s-a îmbrăcat, a suferit un șoc! „I se vede și…” - Foto

Tânăra a dorit să se „laude” cu experiența trăită, spre marele amuzament al internauților, care s-au amuzat copios de salopeta cu pricina!

„Mă așteptam să fie puțin diferită, dar nu chiar un dezastru total”, a descris tânăra.

Povestea ei este încă o dovadă a faptului că nu întotdeauna comandatul de pe internet este sigur!

Recomandari