Live acum
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Scrisoarea colosală a unei femei pentru fostul și noua sa parteneră! „Tu ești noua iubită, așa că...”

sLa scurt timp de la despărțirea de partenerul său de viață, o tânără a decis să-i scrie viitoarei iubite a bărbatului o scrisoare ieșită din comun, ce s-a dovedit a fi extrem de utilă!

La scurt timp de la despărțirea de partenerul său de viață, o tânără a decis să-i scrie viitoarei iubite a bărbatului o scrisoare ieșită din comun, ce s-a dovedit a fi extrem de utilă!

Aceasta este incredibila situație prin care a trecut un tânăr pe nume Jacob Amira Brown, la scurt timp după ce s-a despărțit de iubita sa. Femeia și-a adunat forțele și gândurile și...s-a apucat de scris o scrisoare! Nu oricui, ci una adresată viitoarei iubite a bărbatului, oricare ar fi fost ea!

Amuzant e faptul că textul a fost publicat pe internet și a stârnit numeroase reacții! Din păcate însă, bărbatul nu a picat tocmai bine la capitolul imagine!

„Pentru viitoarea parteneră a fostului meu,

Tu ești noua iubită, așa că iată niște sfaturi, ca să știi exact în ce te bagi (lucru pe care u nu l-am știut). Vezi că îi ia mult să pună piciorul în prag și devine extrem de plictisitor uneori, îi lipsește curajul și inițiativa. Îi place berea la sticle mici, așa că pregătește-te să faci naveta la frigider. Adoră să doarmă cu ventilatorul pornit, așa că pregătește-ți o pătură!

Vei auzi mereu lucruri negative despre el de la oamenii din jur, dar trebuie doar să le ignori. Și vezi că mereu uită lucruri, așa că trebuie să ai grijă în urma lui. Camera lui e mereu mizerabilă, dar te vei obișnui în timp. Cu cât de obișnuiești să faci curat mai repede, cu atât mai bine”

Iar lista de defecte a continuat, ca într-un fel de manual de „utilizare” al respectivului iubit, care nu se putea lăuda cu o imagine tocmai bună.

Așa cum era de așteptat, tot internetul s-a amuzant copios și s-a întrebat ce tânără ar dori un asemenea iubit!?

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro