Live acumObservator 16
Prime Time 20:30iUmor

Un bărbat și-a comandat un pulover online, dar a trăit un șoc la livrare! Ce era în cutie, de fapt: „Simt că înnebunesc”

Un tânăr a decis să-și comande un pulover de pe internet și apoi a așteptat curierul cu sufletul la gură. Totuși, omul a trait un adevărat șoc atunci când i-a sosit pachetul! Ce a găsit înăuntru?

Ce a găsit bărbatul în pachet, de fapt

În ultimii ani, tot mai multe persoane au ales să comande de pe internet, ca să economisească timp. Doar că, nu de puține ori, pățaniile amuzante ale altora ne-au demonstrat că nu întotdeauna această variantă de făcut cumpărături este și cea mai sigură!

De acest lucru s-a covins și Dan Sheehan, care a navigat pe un site din Norvegia și, la un moment dat, a decis să-și comande un pulover.

Ca orice om fericit de faptul că și-a luat ceva nou, bărbatul a așteptat cu sufletul al gură coletul adus de curier.

Ce a comandat bărbatul

Doar că omul a trecut rapid de la extaz la agonie după ce a desfăcut pachetul și a văzut ce a primit, de fapt! Practic, omul s-a ales doar cu o cantitate uriașă de ghemuri de lână, numai bune pentru a face (cu propriile mâini) u pulover!

Dan a depășit șocul inițial și apoi a fotografiat coletul și a pus fotografia pe internet, dorind să arate tuturor pățania. Așa cum era de așteptat, povestea a făcut rapid înconjurul lumii și a stârnit numeroase hohote de râs în rândul internauților!

„Simt că îmi pierd mințile, îl fac cu mâna mea acum”, a glumit omul despre „puloverul” primit.

Ce a găsit în colet, de fapt

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro