Live acumXtra Night Show
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

30 de ani de când i-au dat FOC lui MICHAEL JACKSON! Fanii sunt rugaţi să nu intre!!! VIDEO ŞOCANT!!!

Pe 27 ianuarie 1984, la Shrine Auditorium din Los Angeles, "regele" popului turna un clip al campaniei Pepsi când pirotehniştii au coborât foarte aproape de el artificiile. S-a spus că acesta a fost momentul ce a declanşat decăderea starului!

Pe 27 ianuarie 1984, la "Shrine Auditorium" din Los Angeles, "regele" popului turna un clip al campaniei Pepsi când pirotehniştii au coborât foarte aproape de el artificiile. S-a spus că acesta a fost momentul ce a declanşat decăderea starului!

Michael Jackson semnase un puternic contract cu cei de la "Pepsi". La finele lunii ianuarie, 1984, sub conducerea regizorului Philip Dussenbery, "Jacko" turna câteva imagini. În sala din Los Angelse se afla şi public, clipul urmând să imite un concert "adevărat". Totul decurgea ca la carte până când, la o nesincronizare, efectele pirotehnice au fost declanşate prea aproape de capul starului.

Părul acestuia a luat foc şi a ars câteva secunde până când cei din preajmă să intervină cu un extinctor! Michael a suferit arsuri de gradul doi şi trei fiind, imdiat, transportat la spital. Cei din public s-au speriat şi ei neştiind dacă este vorba de regie, de trucaj sau lucrurile chiar aşa se petrec! A primit despăgubiri de 1,5 milioane de dolari, sumă uriaşă pentru acea vreme, dar mulţi spun că de atunci a început decăderea sa. Deşi nu era un novice în ale operaţiilor chirurgicale (suferise, deja, două), aceasta a fost ceva mai complicată şi a declanşat nebunia MJ privind modificările genetice...

Recomandari