Asta-i PIESA MOMENTULUI! Internauţii o pun pe REPEAT de când a fost lansată. Tu o ştii?

 

Povestea din videoclipul piesei "Sanctify" ne plasează într-un cadru imaginar, un posibil scenariu desprins din viitor, în care oamenii sunt doar niște curiozități pentru androizii rămași pe planetă.

"Videoclipul spune povestea unei metropole din viitor, denumită Palo Santo. Face parte dintr-un puzzle mai mare, cu care îmi doresc să pun în dilemă oamenii, iar în același timp să îi încânte într-un mod senzual și misterios", a declarat Olly Alexander, solistul Years & Years.

 

Ca stil muzical, Years & Years combină ritmuri de electropop, R&B și elemente house caracteristice anilor '90. În 2015, piesa "King" a urcat în top zece în mai multe clasamente din Australia, Austria, Bulgaria, Danemarca, Germania, Luxemburg, Olanda, Irlanda sau Elveția. "Communion", lansat în 2015, primul lor material discografic, s-a bucurat de un mare succes, devenind numărul unu în Marea Britanie. Mai multe detalii despre viitorul lor album vor fi disponibile în curând.

Years & Years au fost pentru prima oară în România în 2016, în cadrul Summer Well, iar un an mai târziu au venit din nou la Neversea.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe