Carla’s Dreams și Delia, una dintre cele mai spectaculoase colaborări din România, lansează single-ul “Cum ne noi”

 

Carla’s Dreams, artistii nonconformisti din Republica Moldova si patimasa Delia lanseaza single-ul “Cum ne noi”! Piesa a fost compusa de baietii de la Carla’s Dreams, iar producatorii sunt Play&Win.

Videoclipul de la “Cum ne noi” a fost filmat in Bucuresti, regizor este Bogdan Daragiu, cu care Delia a mai lucrat la colaborarea cu Horia Brenciu pentru “Inima nu vrea”.

“Ne-am dorit de muult timp o colaborare cu Delia, nu doar pentru ca este o prezenta exceptionala in muzica romaneasca, ci si pentru ca reprezinta atat pentru noi, cat si pentru multi altii, un standard al vocii feminine.
In timp ce am lucrat impreuna, lucrurile s-au legat frumos, o energie si o chimie extraordinare.
Ce sa mai... Delia! Suntem mandri sa va prezentam o piesa asa cum am vazut-o si am simtit-o noi!”,
au declarat Carla’s Dreams.

“Carla’s Dreams sunt niste artisti cu care ma inteleg foarte bine, sunt speciali si deosebiti in peisajul muzical romanesc. "Cum ne noi" e o piesa buna si e scrisa chiar de ei. Imi place sa colaborez cu ei, drept pentru care, urmatorul meu single e scris tot de Carla’s Dreams si e diferit fata de tot ce exista momentan pe radio, este o piesa curajoasa. La filmari a fost funny, nu am simtit presiune ori stres de niciun fel”, a spus Delia.

Unul dintre cele mai controversate proiecte muzicale din Republica Moldova si Romania, Carla’s Dreams nu sunt niste simpli artisti, ci si vocea tinerilor pe care i-a obisnuit cu piesele sale sincere si uneori prea directe. A devenit cunoscut datorita colaborarii cu INNA pe piesa “P.O.H.U.I.”, un hit incontestabil in Romania, precum si a featuring-ului cu Loredana Groza pentru “Lumea ta”. In 2014, lanseaza in fata a mii de fani albumul “Da.Nu.Na”

Delia este cel mai longeviv jurat X Factor Romania (4 ani consecutiv), singurul jurat cu studii musicale, un artist complex care scrie si compune, stie sa cante la trei instrumente (flaut, nai si pian) si studiaza in prezent tobe/ percutie. Anul acesta, Delia a sustinut primul show la Sala Palatului, un eveniment sold out, iar single-ul “Pe aripi de vant” a stat 21 de saptamani pe locul 1, un record in clasamentul MediaForest.

Piesa “Cum ne noi” este lansata de Global Records si Cat Music. facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe