Căutare Live

Cine luptă cu ”Despacito” pentru supremație? Încă o super piesă a depășit pragul de TREI MILIARDE de vizualizări pe YouTube!

Videoclipul cântecului ”See You Again”, un single interpretat de rapperul Wiz Khalifa şi inclus pe coloana sonoră a filmului ”Furious 7”, a devenit la sfârşitul săptămânii trecute cel de-al doilea material video din istorie care a depăşit pragul de 2 miliarde de vizualizări pe platforma YouTube, informează site-ul publicaţiei americane The Hollywood Reporter.

Videoclipul cântecului ”See You Again”, un single interpretat de rapperul Wiz Khalifa şi inclus pe coloana sonoră a filmului ”Furious 7”, a devenit cel de-al doilea material video din istorie care a depăşit pragul de trei miliarde de vizualizări pe platforma YouTube.

În acest videoclip, care a fost conceput ca un tribut adus actorului Paul Walker, starul francizei ”Furios şi iute”, decedat într-un accident de automobil pe 30 noiembrie 2013, apare şi cântăreţul Charlie Puth.

Primul videoclip care a depăşit pragul de trei miliarde de vizualizări pe YouTube este ”Despacito”, piesă devenită deja un fenomen mondial.

Cântecul ”See You Again” a fost lansat în martie 2015 pe albumul ce conţine coloana sonoră a filmului ”Furious 7”. Cântecul a fost utilizat în scena finală a filmului, în care personajul interpretat de Paul Walker, reconstruit cu ajutorul tehnicilor de editare computerizată, se retrage din cursele cu maşini, pentru a se dedica vieţii de familie.

Imagini cu Paul Walker au fost incluse în videoclipul piesei şi alternează cu imagini ale cântăreţilor Wiz Khalifa şi Charlie Puth, pe fundalul unui apus de soare filmat la Los Angeles.

Lidia Buble, surpriză uriașă în vacanță! Vedeta a arătat și fanilor prin ce momente surprinzătoare a trecut!... Reacția unui câine la clipul DESPACITO e genială! Ce face patrupedul atunci când se oprește piesa. E adorabil!...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri