Căutare Live

Concert David Phelps pe 15 iunie

David Phelps, unul dintre cei mai indragiti artisti ai muzicii gospel contemporane, va concerta la Sala Palatului din Bucuresti, in data de 15 iunie a.c.

David Phelps s-a remarcat in lumea muzicala datorita vocii sale spectaculoase pe care a pus-o in valoare prin colaborarea cu bine-cunoscuta formatie gospel, Gaither Vocal Band. Pe langa albumele scoase in cei 8 ani de colaborare cu prestigiosul grup, Davis Phelps a inregistrat si cateva albume solo incluzand 3 colectii cu muzica de Craciun.

Talentul remarcabil al artistului si compozitorului Phelps a fost incununat de aprecierea pe care a primit-o din partea publicului de-a lungul timpului. Insusi George W. Bush a primit cu entuziasm muzica solistului, iar vocea sa spectaculoasa i-a adus numeroase premii Grammy si Dove. Prin muzica sa, David inspira publicului nevoia de inchinare autentica iar versurile sale duc catre „imaginea de ansamblu" a tot ceea ce este viata si datator de viata, Iisus Hristos.

Pe langa succesul fenomenal pe care l-a cunoscut alaturi de Gaither Vocal Band, lansarea albumului solo „Revelation", l-a plasat pe David Phelps in randul celor mai mari artisti contemporani ai genului muzical gospel. Adevarata valoare a muzicianului nu consta doar in aptitudinile muzicale dovedite, ci si in felul in care el le valorifica, amintind in fiecare dintre concertele sale de Cel care i-a daruit acest dar.

Pentru un artist care are aproximativ 150 de concerte in fiecare an, decizia de a include si Romania pe lista tarilor gazda din turul european desfasurat la inceputul acestui an, este una pe care publicul a primit-o cu deschidere si entuziasm. Organizatorii promit o seara de neuitat alaturi de tenorul care are capacitatea de a depasi 3 octave intr-o maniera in care profesionalismul, talentul si sacrul se imbina in forma cea mai buna.

Discografia lui David Phelps contine 5 albume de studio - "The voice" (2008) , "Life is a church" (2005), "Revelation" (2004), "David Phelps" (2001) si "Journey to grace" (1994), la care se adauga 3 albume live si 3 albume cu muzica de Craciun.

Evenimentul se va desfasura pe data de 15 iunie la Sala Palatului - Bucuresti si va incepe cu orele 20:00. Biletele vor fi puse in vazare prin Eventim incepand cu data de 30 martie a.c. si vor fi disponibile in retelele de magazine Germanos, Vodafone, librariile Humanitas, Carturesti si online pe http://www.eventim.ro/. Preturile biletelor variaza intre 100 RON si 250 RON.

Artistii de la B'ESTFEST vor branzeturi si bere romaneasca... Irinei Pavlenco i s-a furat vocea...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri