Live acumObservator Sport
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Asta da petrecere! Craig David a sustinut un concert-surpriza la nunta unor fani!

Cu totii ne dorim o nunta deosebita si facem eforturi sa fie asa. Doi britanici au dat insa lovitura la capitolul inventivitate. Tinerii isi doreau nespus de mult ca la peterecere sa le cante insusi Craig David. Dar cum sa convingi o vedeta sa vina la o nunta obisnuita? Ei bine, cei doi au realizat un filmulet haios in care isi rugau idolul sa cante pentru ei. Si, surpriza, l-au convins!

Tinerii si-au trait povestea de dragoste pe acordurile muzicii lui Craig David, de aceea au dorit, cand au luat decizia de a se casatori, sa il aiba prezent la propria lor nunta. Cum nu isi permiteau sa il agajeze pentru u recital, au gasit o alta varianta. L-au implorat sa vina intr-un mod cat mai original. Au realizat un videoclip special pe muzica artistului.

Iar Craig nici nu a stat pe ganduri si a... acceptat invitatia. A venit la nunta fara sa anunte si a cantat exact melodia lor preferata. Cantaretul a calatorit 2400 de kilometri din SUA pana in Marea Britanie pentru asta. Dar, spune el, a meritat, mai ales ca tinerii i-au cumparat toate albumele si au fost la 25 de concerte de-ale lui.

Pentru a vedea INVITATIA pentru Craig, nu rata VIDEO de mai sus!

Foto: thesun.co.uk

Recomandari