Căutare Live

Delia lansează online al doilea episod din show-ul "Welcome to Deliria"

Welcome to Deliria a fost un mega-show, la limita dintre real și imaginație. Cele două reprezentații de pe 2 și 3 aprilie au fost sold out, iar ecourile lor încă se mai aud în nenumăratele recenzii online, în zeci de filmulețe pe YouTube și sute de poze uploadate pe rețelele sociale.

Welcome to Deliria a fost un mega-show, la limita dintre real și imaginație. Cele două reprezentații de pe 2 și 3 aprilie au fost sold out, iar ecourile lor încă se mai aud în nenumăratele recenzii online, în zeci de filmulețe pe YouTube și sute de poze uploadate pe rețelele sociale.

Și pentru că multă lume nu a reușit să ajungă la concerte din cauza numărului de bilete limitat, Delia ne surprinde cu #SeriaDelirica, o serie de 5 episoade din concertele susținute la Sala Palatului.

Astăzi, artista lansează a două parte, iar următoarele 3 părți le va lansa luni (23 mai), joi (26 mai) și luni (30 mai), fiecare la ora 12:00.

Concertul "Welcome to Deliria" a însemnat pentru cei peste 8000 de spectatori prezenți la Sala Palatului o întâlnire cu "mintea" Deliei, o lume de poveste, plină de culoare. Și pentru că orice poveste are un povestitor, o mască a dat glas poveștii, iar Delia a condus publicul într-o lume feerică, cu interpretări senzaționale și elemente inedite, non-conformiste, zeci de ținute și coregrafii, dar și invitați 'delirici'.

Delia a început concertul cu hitul "Pe aripi de vânt", cu care a încheiat concertul de anul trecut de la Sala Palatului, iar de la "Parfum de fericire" și până la "Gura ta", a purtat în universul ei spectatorii prezenți la Sala Palatului. Alături de invitații show-ului, Carla's Dreams, Adrian Despot, Gabriel Cotabiță și Deepcentral, a trecut de la emoție sinceră, la extravaganță, tumult, surpriză, nostalgie.

Unul dintre momentele surpiză ale show-ului a fost cel în care a intrat Adrian Despot, iar cei doi artiști au interpretat hitul “Vino la mine”, single parodiat de către cei de laVița de Vie, în urmă cu câțiva ani. Cei doi artiști au cântat împreună și celebra melodie “Basul și cu toba mare".

Odată cu mega-concertul de la Sala Palatului, Delia a lansat și un nou album. "Deliria" este al 4-lea material discografic al artistei, care include, pe lângă hiturile “Gura ta” (feat Deepcentral), “Da, mamă”, “Cum ne noi” (Carla’s Dreams), și piese noi ca “1234 (Unde dragoste nu e)”, “Ce zodie ești?” (feat Marius Moga) sau “Cine m-a făcut om mare”.

În urma acestui succes fulminant, Delia va porni într-un turneu național cu The Essence of Deliria, varianta concentrată a show-ului de la Sala Palatului, concert ce va fi disponibil atât pentru publicul larg, cât și pentru petrecerile corporate.

Marea le-a fost inspiraţie! B.U.G. Mafia a lansat piesa "Pe Coastă"! Fanii: "Hitul verii 2016!" Ascu... Ce tare! Delia îşi iubeşte la nebunie fanii! Vei fi invidios pe tipa asta după ce vei vedea clipul postat de artistă pe ...
Ultimele știri