E nebunie totală!!! Tu ai ascultat-o? Piesa care face ravagii în România are 470 de milioane de vizualizări într-o singură lună!!!

Ultima piesă a celebrului Ed Sheeran are o priză fantastică printre internauți. Dovadă numărul uriaș de vizualizări pe care-l are pe canalul deYouTube.

Ultima piesă a celebrului Ed Sheeran are o priză fantastică printre internauți. Dovadă numărul uriaș de vizualizări pe care-l are pe canalul deYouTube.

„Perfect” este cea mai în vogă melodie a momentului, iar dacă ar fi să judecăm după rapiditatea cu care se propagă ar putea ajunge rapid la un miliard de vizualizări.

În cele două săptămâni scurse de la apariția pe YouTube, „Perfect” a strâns 471 de milioane de vizualizări, o cifră de-a dreptul impresionantă.

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Parteneri
Imagini rare cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Cât de similar arătau Prințul William și Prințul George când învățau să meargă
Publicul adoră să vadă imagini cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Fotografiile cu Prințul William și Prințul George, alături de ceilalți copii regali, au apărut în nenumărate publicații din întreaga lume, dar unele dintre sunt mai rare. Printre acestea se numără și poze cu moștenitorii tronului atunci când învățau să meargă. 
Catine.ro
Ultimele știri