Căutare Live

Ed Sheeran a făcut ravagii cu "Shape of you". Dar stai să vezi cât de tare sună varianta în limba spaniolă! Te îndrăgostești pe loc. Momentul va deveni viral

"Shape of you" a rupt toate topurile muzicale, chiar din prima zi de la lansare. Până acum, Ed Sheeran a reuşit să adune peste 259 de milioane de vizualizări.

"Shape of you" a rupt toate topurile muzicale, chiar din prima zi de la lansare. Până acum, Ed Sheeran a reuşit să adune peste 259 de milioane de vizualizări.

Însă varianta cantata în limba spaniolă este absolut minunată. Coverul îi aparţine unui tânăr simpatic, Leroy Sanchez, care şi-a pus talentul la bătaie şi are toate şansele să devină viral.

Oricum spaniola este "delicioasă", piesa era beton, iar aceasta combinaţie este o adevărată bombă. Te îndrăgosteşti pe loc!

Solooo! Un american de culoare face furori pe internet. Cântă PERFECT cea mai nouă melodie a lui Florin Salam!... Românii, cuceriți de muzica grecească! De Ziua Îndrăgostiţilor, artistul Giorgos Tsalikis le-a cântat și a petrecut alăt...
Parteneri
Creșterea în greutate la menopauză: soluții ca să previi îngrășarea
Creșterea în greutate la menopauză este de cele mai multe ori inevitabilă, însă acest lucru nu înseamnă că ea nu poate fi ținută sub control. Este nevoie de multă voință, dar și disciplină pentru a-ți păstra silueta și pentru a te simți la fel de bine în corpul tău.
Catine.ro
Ultimele știri