Căutare Live

Kylie Minogue a lansat un videoclip in care apare nud

Kylie Minogue a lansat un nou videoclip pentru care nu s-a ferit sa filmeze si scene nud. Artista in varsta de 44 de ani arata la fel de bine ca in tinerete, asa ca si-a pus in valoare formele in cel mai recent clip.

Cantareata australianca apare in cateva cadre nud in videoclipul piesei „Flower”. Kylie Minogue sta goala, cu spatele la camera, iar apoi se scufunda intr-un rau, imbracata intr-o rochie transaparenta, care lasa totul la vedere. In aceeasi rochie este imbracata si in continuare, cand apare plimbandu-se printr-o padure si o campie, fredonand melodia „Flower”.

Kylie pare sa-i cante copilului pe care si-l doreste, dar pe care este posibil sa nu il aiba niciodata din cauza tratamentului impotriva cancerului la san cu care a fost diagnosticata in 2005.

Cantecul „Flower” promoveaza noul ei album, „The Abbey Road Sessions”, care marcheaza 25 de ani de prezenta scenica a artistei.

Skizzo Skillz a lansat, in premiera, la "Neatza" videoclipul piesei "Bini di tat"!... X Factor UK: Nicole Scherzinger, uluita de auditia unei concurente: “Nu mai avem ce s-o invatam, merita admiratia noastr...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri