Miruna Oprea si Noni Ene interpreteaza varianta locala Wouldn't change a thing

 
+6 click pentru
galerie


Coverul realizat de Miruna si Noni va aparea pe coloana sonora a filmului Camp Rock 2: Competitia Finala, disponibil in magazine incepand cu 6 septembrie, album care va include toate melodiile din film. Piesa beneficiaza si de un videoclip special, filmat in Bucuresti si disponibil pentru a fi difuzat pe tv. Acesta prezinta o poveste de dragoste simpla cu Miruna si Noni, care aduc la viata diferite elemente din film.

Tema videoclipului oglindeste versiunea din film, cantata ca un duet de dragoste de Mitchie (Demi Lovato) si Shane (Joe Jonas), si este inclusa ca un bonus special pe DVD-ul Camp Rock 2: Competitia Finala.

Miruna Oprea a devenit celebra dupa ce a castigat concursul national de talente Disney, „Fii o vedeta Disney Channel" care a avut loc anul trecut in Romania. in varsta de 14 ani, Miruna a incantat publicul si a invins o concurenta acerba, fiind incoronata castigatoare. Aceasta i-a adus numeroase alte realizari, printre care aparitia recenta ca gazda a celui de-al 15-lea Festival International de Muzica TI AMO, unde a primit Premiul Pacii.

Noni Ene aflat acum la varsta adolescentei este in lumina reflectoarelor de mai multi ani, dupa prima sa aparitie la televiziunile nationale la frageda varsta de sase ani. De atunci a castigat numeroase premii muzicale si a cantat la cele mai prestigioase festivaluri si evenimente din tara. Albumul sau de debut, Thank You, a aparut in 2007.

Maciej Bral, Vicepresedinte si Director General Disney Channel pentru Europa Centrala si de Est, a declarat: „Faptul ca folosim staruri locale ne ofera posibilitatea de a ne apropia de copii romani si le permite acestora din urma sa fie mai bine conectati la personajele noastre globale. Muzica este partea centrala a filmului Camp Rock 2: Competitia Finala, de aceea suntem incantati sa lucram cu Miruna si Noni. Ne dorim ca toate famiile din Romania sa se poata bucura de aceste cantece."

Miruna a declarat: „Este fantastic sa lucrez din nou cu Disney Channel, cantecul este extraordinar, iar lui Noni si mie ne-a placut foarte mult sa filmam videoclipul. Camp Rock 2: Competitia Finala celebreaza bucuria de a canta si dansa si ii inspira pe copiii de toate varstele sa se alature distractiei!"

De la premiera sa, "Camp Rock" a avut peste 137 de milioane de telespectatori unici. Jonas Brothers si Demi Lovato vor intra in casele romanilor in septembrie, cand va avea loc premiera Camp Rock 2: Competitia Finala, un muzical rock and roll care celebreaza muzica, dansul si libertatea verii, amintindu-le telespectatorilor sa se „bucure de aceasta calatorie".


Disney Channel difuzeaza in prezent o selectie de videoclipuri originale preluate direct din Camp Rock 2: Competitia Finala inclusiv piesa Wouldn't Change A Thing interpretata de Demifacebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe