Căutare Live

Roxana Ionescu s-a pozat noaptea cu Phelipe

Cunoscuta ca una dintre cele ma voluptoase vedete mioritice, Roxana Ionescu are o noua ambitie.

Roxana Ionescu colaboreaza cu Phelipe la realizarea unui videoclip. Cei doi se antreneaza la sala de dans si printre munca, dans si buna dispozitie, cei doi au fost protagonistii unei sedinte foto mai putin cuminti.

Roxana Ionescu a dezvaluit pentru Acces Direct ca desi nu este gelos, sotul ei si-a facut aparitia la sedinta foto, pentru a vedea cum decurg lucrurile. Insa cum sedinta a durat pana a doua zi dimineata, Roxana Ionescu a fost lasata singura.

Impreuna cu Phelipe, Roxana Ionescu a venit la Acces Direct pentru a povesti din culisele sedintei foto, dar si despre single-ul compus de Phelipe pentru vedeta Antenei1.

Cei doi si-au facut reciproc complimente, chiar si in platoul emisiunii, glumind chiar si pe seama faptului ca au petrecut impreuna o noapte intreaga.

Robbie Williams renunta la concertul de la Jocurile Olimpice... Divort greu pentru Gheorghe Zamfir. Sotia inca il iubeste...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri