Britney Spears nu va mai cânta niciodată pe o scenă din cauza problemelor psihice de care suferă. Declarațiile managerului

 
+2 click pentru
galerie

Gloria lui Britney Spears ar putea apune pentru totdeauna, susține managerul care i-a fost alături în cei 20 de ani de carieră. Sănătatea mentală a artistei este îngrijorătoare, mai ales că recent aceasta a fost internată într-o clinică de psihiatrie.

Cântăreaţa Britney Spears a publicat, recent, pe Instagram, o înregistrare video în care le transmite fanilor că „totul este bine”, după ce mai mulţi şi-au exprimat îngrijorarea despre starea ei de sănătate. Potrivit Daily Mail, artista a fost internată într-un centru de tratament psihiatric împotriva voinţei ei.

"Deoarece sunt persoana care-i îndrumă cariera, pe baza informațiilor pe care eu și toți profesioniștii care lucrăm cu ea le-am luat la cunoștință și le-am analizat, cred că Britney nu va mai reveni niciodată pe scenă", a declarat Larry Rudolph pentru TMZ.

 

Britney Spears, un fenomen în muzica mondială în anii 90 și 2000

Spears, în vârstă de 37 de ani, a anunţat în luna ianuarie că renunţă la toate concertele şi angajamentele profesionale programate pentru a fi alături de familie după ce tatăl său, Jamie, a fost la un pas de moarte, în noiembrie, când a suferit o ruptură de colon.
Spears a devenit un fenomen în lumea muzicii pop în 1999 odată cu apariţia single-ului său de debut ''... Baby One More Time'', urmat de hit-uri precum ''Oops!... I Did It Again''.

Ea a revenit în prim-plan la sfârşitul anului 2008 cu albumul şi turneul mondial ''Circus'' şi a concertat în Las Vegas începând din 2014. În luna ianuarie, vedeta a renunţat o nouă serie de spectacole pe care urma să se le susţină în acest oraş din februarie până în august.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
50 DE ANI DE LA PRIMA ASELENIZARE

vezi mai multe