Căutare Live

Spectacol omagial Pink Floyd, realizat de Orchestra Nationala din Bolivia

Zeci de artisti bolivieni au imbinat ritmurile muzicii clasice cu cele rock, pentru a aduce un omagiu legendarei trupe britanice Pink Floyd. Evenimentul a celebrat 40 de ani de la lansarea celui mai faimos album al formatiei, "Dark Side of the Moon".

Cu ocazia implinirii a 40 de ani de la lansarea celebrului "Dark Side of the Moon", unul dintre cele mai vandute albume din lume, orchestra nationala din Bolivia si o trupa de rock locala si-au unit fortele pentru a aduce un omagiu legendarei trupe britanice, Pink Floyd.

"Suntem de parere ca acesta este cel mai important album din istoria muzicii. Din acest motiv, in fiecare an, l-am prezentat in diverse forme", a declarat tobosarul trupei boliviene.

Evenimentul s-a nascut din dorinta artistilor, fani ai formatiei. Pentru multi dintre ei, este un vis devenit realitate.

Spectacolul va avea inca noua reprezentatii, la care sunt asteptati peste 5.000 de oameni.

Albumul "Dark Side of The Moon' a fost lansat la 24 martie 1973, iar versurile pieselor au fost compuse integral de Roger Waters. Discul se afla pe locul cinci in topul celor mai bine vandute albume din lume.

Roger Waters, membrul fondator al trupei Pink Floyd, va aduce, la Bucuresti, pe 28 august, unul dintre cele mai impresionante show-uri realizate vreodata: "The Wall".

Adio Festivalului de la Mamaia! Este pentru PRIMA data cand nu se organizeaza... Richie Sambora a parasit trupa Bon Jovi...
Parteneri
Ce este grăsimea abdominală. 4 motive care pot duce la apariția acesteia
Grăsimea abdominală, așa cum îi spune și numele, este acea grăsime care se acumulează în zona abdomenului. Cunoscută și drept grăsime viscerală, aceasta acaparează organele abdominale, printre care ficatul și intestinele. Aceasta este extrem de periculoasă pentru sănătatea noastră și poate duce la creșterea riscului de a face diabet.
Catine.ro
Ultimele știri