Antena Căutare

Pe 29, 30 noiembrie şi 1 decembrie, Program special de sărbătoare la Antena 1

La ceas aniversar, în anul în care românii au demonstrat că sunt #deneoprit atunci când vine vorba să întindă o mână de ajutor, Antena 1 le aduce trei zile cu program special de sărbătoare, în care vor avea din nou ocazia să spună “Ajut eu!”.

Pe 29, 30 și 1 decembrie, Antena 1 are program special de sărbătoare

Pe 29 noiembrie, când postul Antena 1 împlineşte 27 de ani de existenţă pe piaţa media, proiectul ambiţios Ajut eu! revine cu o nouă ediţie în care românii de pretutindeni au din nou posibilitatea să schimbe destine şi să trăiască emoţia binelui.

Programul Antena 1 pe 29 noiembrie 2020

După ce anul trecut, platforma www.ajuteu.ro a adus oameni cu dorinţe sau nevoi alături de semeni ai lor care le pot îndeplini şi, astfel, mii de visuri au devenit realitate, a venit vremea ca noi visuri să prindă aripi cu ajutorul românilor din toate colţurile lumii, în cadrul galei Ajut eu!, difuzată începând cu ora 14:00, la Antena 1.

Încă de la primele ore ale dimineţii, în cadrul Observatorului dimineţii și de la ora 10, într-o ediţie de sărbătoare a emisiunii Neatza cu Răzvan şi Dani, telespectatorii vor putea trăi emoţia binelui alături de vedetele preferate. Loredana va susţine un super recital live alături de colegul său de juriu X Factor, Florin Ristei şi împreună cu alte vedete ce le vor călca pragul matinalilor vor da startul petrecerii, într-o ediţie specialã, din care nu vor lipsi jocurile, muzica bunã şi preparatele alese.

neatza cu rasvan si dani

Pe 29, 30 noiembrie şi 1 decembrie, Program special de sărbătoare la Antena 1

Pe parcursul întregii zile, în toate ediţiile Observator, unele dintre cele mai îndrăgite vedete le vor fi alături gazdelor jurnalelor. Tot dimineaţa, cei mici şi cei mari deopotrivă sunt invitaţi să trăiască spectacolul magic al imaginaţiei cu jocurile, activităţile distractive şi, bineînţeles, celebrele cântecele Zurli într-o nouă ediţie Casa Zurli, difuzată de la ora 09:00, la Antena 1.

casa zurli

Pe 29, 30 noiembrie şi 1 decembrie, Program special de sărbătoare la Antena 1

Începând cu ora 14:00 dorinţele vor prinde din nou viaţă într-o gala-maraton Ajut eu!, un regal de divertisment marca Antena 1, din care nu vor lipsi momentele speciale Chefi la cuţite, Te cunosc de undeva! şi iUmor. Alessandra Stoicescu şi Mihai Morar se vor afla alături de vedetele staţiei, dar şi de invitaţii lor speciali şi vor aduce laolaltã dorinţele şi oamenii generoşi care doresc sã le împlineascã, într-o gală plinã de emoţie.

Pe 29, 30 noiembrie şi 1 decembrie, Program special de sărbătoare la Antena 1

Seara, de la 20:00, cu doar câteva ediţii înainte de marea finală, telespectatorii se vor putea delecta cu o ediţie specială de roast iUmor. Ajunși la sezonul nouă al emisiunii iUmor, jurații ar fi putut fi tentați să creadă că le-au văzut pe toate, dar pe parcursul audițiilor concurenții le-au dovedit că nu pot fi mai departe de adevăr.

Mai mult, Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor fi surprinși duminică, de la ora 20:00, la Antena 1, de nume mari din viața publică din România care vor urca pe scena iUmor pentru a-i ”perpeli” la foc mic. De la Irinel Columbeanu, la Cezara Dafinescu și de la Florin Ristei și Sebastian Coțofană, până la Rodica Popescu Bitănescu și Irina Margareta Nistor, invitații vor sta în fața juraților iUmor pentru a le spune lucruri pe care nu mulți nu ar îndrăzni să le rostească. Sau cel puțin nu de față ce ei!

roast iumor

Pe 29, 30 noiembrie şi 1 decembrie, Program special de sărbătoare la Antena 1

Programul Antena 1 pe 30 noiembrie 2020

Pe 30 noiembrie, de Sfântul Andrei, românii vor marca alături de Antena 1 ”Ziua superstiţiilor”. Ediţiile speciale de sărbătoare Observator, Neatza cu Răzvan şi Dani, Mireasa şi Acces Direct vor scoate la iveală toate vedetele care cred în spirite, farmece, deochi sau care se închid în casă într-o zi de 13.

observator

Pe 29, 30 noiembrie şi 1 decembrie, Program special de sărbătoare la Antena 1

Începând din 30 noiembrie, zi de zi, de la ora 18:50, înainte de Observatorul orei 19, Alessandra Stoicescu le va prezenta telespectatorilor unele dintre cele mai emoţionante dorinţe înscrise pe site-ul campaniei www.ajuteu.ro, pe care oameni generoşi le vor împlini.

Seara, de la 20:00, luni şi marţi, şi miercuri, de la 20:30, confruntările pe echipe continuă în bucătăria Chefi la cuţite. Cu doar câteva ediţii înainte de marea finală, rivalităţile înteţesc cel mai aprig război culinar, iar tensiunea se resimte încă înainte de fiecare battle. Dornici ca trofeul să poarte însemnul propriei echipe, cei trei chefi vor pune toate armele pe masă şi nu vor face rabat de la amulete.

chefi la cutite

Pe 29, 30 noiembrie şi 1 decembrie, Program special de sărbătoare la Antena 1

Tot pe 30 noiembrie, dar și pe 1 decembrie, Radio ZU unește artiștii pentru cel mai mare concert din pandemie! Marea Unire ZU, un eveniment devenit deja tradiție al postului de radio, se va vedea anul acesta și pe Antena 1, luni și marți, de la ora 23.15, după Chefi la Cuțite, și aduce împreună pe aceeași scenă peste 30 dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți artiști din România!

marea unire zu

Pe 29, 30 noiembrie şi 1 decembrie, Program special de sărbătoare la Antena 1

Programul Antena 1 pe 1 decembrie 2020

Sărbătoarea #deneoprit continuă marţi, 1 decembrie. De Ziua Naţionalã a României, Antena 1 va fi alături de telespectatori încă de la primele ore ale dimineții, cu o ediţie specialã a Observatorului, de la ora 06:00. De la ora 08:00, Răzvan și Dani vor petrece românește și vor spune, în direct, ”La mulți ani, România!”. Unii dintre cei mai îndrăgiţi artişti le vor trece pragul matinalilor, iar Vlăduţ va pregăti și de data aceasta cele mai savuroase delicatese tradiționale, în spiritul sărbătorii de 1 Decembrie.

De la ora 14:00, telespectatorii Antenei 1 se vor întâlni, în cadrul unei noi ediții speciale Acces Direct, cu o parte dintre cei mai iubiți artiști ai țării. Armin Nicoară, Georgiana Lobonţ, Constantin Enceanu. Mariana Ionescu Căpitănescu, Viorica Macovei, Andrei Păunescu şi alţi mari artişti din lumea muzicii populare spun „prezent” la marea sărbătoare.

acces direct

Pe 29, 30 noiembrie şi 1 decembrie, Program special de sărbătoare la Antena 1

Pe parcursul întregii zile, vedetele vor ieşi la joc şi vor impersona nume sonore din istoria românească, iar de la ora 17:00, telespectatorii se vor putea delecta cu un Roast Istoric iUmor. Într-o ediție cu totul specială atât pentru jurați, cât și pentru cei de acasă, Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor fi luați la ”roast” de cei mai mari domnitori, scriitori sau artiști din istoria României.

roast iumor

Pe 29, 30 noiembrie şi 1 decembrie, Program special de sărbătoare la Antena 1

Emoţie #deneoprit, noroc #deneoprit, români #deneoprit, acestea sunt coordonatele sub care telespectatorii vor petrece timp de trei zile alături de vedetele Antena 1.

Petrecem împreună o zi importantă din istoria României și dăruim aniversarea de 27 de ani de Antena 1 tuturor românilor care își doresc să trăiască emoția binelui.

Alimentul care are puternic efect inflamator. Mulți români îl manancă la cina fară să știe riscurile
Specialiștii au dezvăluit care este alimentul care are un puternic efect inflamator. Se pare...
Horoscopul zilei de 29 martie 2023. Taurii iau o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 martie 2023 aduce schimbări în viața nativilor din zodia Taurului....
Parteneri
Filme noi care apar în luna aprilie 2023. Producții pe care nu trebuie să le ratezi
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x