Antena Căutare

Concursul AntenaPLAY: „SuperPLAY. SuperSmartphone” s-a încheiat. Cine sunt câștigătorii

Concursul SuperPLAY. SuperSmartphone, prin care utilizatorii AntenaPLAY au avut șansa să câștige un smartphone, s-a încheiat.

Cele trei telefoane mobile puse în joc
Câștigătorii concursului AntenaPLAY: SuperPLAY. SuperSmartphone s-a încheiat | AntenaPlay

Concursul AntenaPLAY SuperPLAY. SuperSmartphone și-a ales fericiții câștigători. Trei persoane care s-au abonat în luna aprilie la AntenaPLAY și au răspuns cel mai creativ întrebării din concurs vor primi câte un smartphone.

Cei care s-au abonat la AntenaPLAY în perioada 23-30 aprilie 2021 și au acceptat provocarea de a răspunde la întrebarea concursului, au avut șansa de a câștiga cele trei premii pus în joc.

Persoanele care nu dețineau un abonament activ AntenaPLAY în momentul începerii campaniei aveau ocazia de a se abona și de a participa la concursul care consta în răspunsul cât mai creativ la întrebarea: „Care este cel mai inedit loc în care te-ai uitat la AntenaPLAY.RO?”

Cine sunt cei trei câștigători ai concursului AntenaPLAY

Așadar, au fost alese cele mai creative 3 răspunsuri. Adina, Sergiu și Razvan sunt prenumele celor trei câștigători care urmează să fie contactați pentru a putea primi premiile: câte un smartphone de ultimă generație.

AntenaPlay este o platformă care pune la dispoziția utilizatorilor ei conținut video live și înregistrat în sistem de abonament. Abonații vor avea la dispoziție zeci de mii de ore de conținut video ale celor mai importante emisiuni și show-uri marca Antena TV Group, Antena 3, și ale partenerilor.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x