Concursul "Telefonul cu Antena" s-a încheiat! Cine a câștigat un smartphone

Concursul "Telefonul cu Antena" s-a încheiat. Utilizatorii care au descărcat aplicația Antena 1, și-au făcut cont și au răspuns provocării noastre, au devenit eligibili pentru a câștiga 1 abonament AntenaPlay pe oră și la finalul concursului, un smartphone cu Antena.

Concursul "Telefonul cu Antenă" s-a încheiat. Cine a câștigat un smartphone

La începutul lunii martie, echipa site-ului a1.ro a lansat diferite provocări pe aplicația Antena 1. Utilizatorii au interacționat cu show-urile lor preferate și au navigat de pe dispozitivele lor mobile.

La finalul campaniei, echipa a ales unul dintre cele mai bune răspunsuri (pe criterii de originalitate și creativitate) pentru a oferi un smartphone. Raluca va fi contactată pentru a primi detalii despre cum poate intra în posesia unui iPhone 12!

Dincolo de telefon, primul participant fără abonament activ AntenaPlay, care a interacționat în fiecare oră pe aplicație, va primi un abonament lunar gratuit pe o durata de 1 lună. Concurenții eligibili vor fi contactați pe e-mail.

Mulțumim tuturor celor care folosesc aplicația Antena 1!

Ce trebuie să știi despre aplicația Antena 1

Aplicația Antena 1 este locul în care interacționezi Live cu show-urile tale preferate de la TV. Vorbești direct cu emisiunile și vedetele tale favorite, chiar de pe telefon.

Vezi direct pe mobil cele mai tari momente video, ultimele noutăți și exclusivități despre vedetele și show-urile care îți plac.

Atunci când deschizi prima dată aplicația Antena 1, poți selecta tipurile de show-uri și ce vedete îți plac. Tu stabilești ce vezi în aplicație după preferințele selectate. Faci parte din comunitatea Antena 1, de aceea vei primi notificări în aplicație atunci când avem noutăți care te-ar putea interesa, în funcție de ce ai ales să urmărești. Oricând dorești poți personaliza ce primești.

Aplicația poate fi descărcată gratuit din Google Play și AppStore.

Ultimele știri