Antena Căutare

În plină pandemie de Coronavirus, comandă Demența Digitală și Librex face cinste cu transportul!

În perioada această, #staiacasa și comandă cărți cu transport gratuit de la Librex! Chiar dacă toți trecem prin momente dificile, în care ne gândim la sănătatea celor dragi, dar și la noi și poate chiar ne cuprinde frică, important este să gândim pozitiv.

În plină pandemie de Coronavirus, comandă Demența Digitală și Librex face cinste cu transportul! Galerie
Comandă Demența Digitală și Librex face cinste cu transportul

Te încurajăm să îți ocupi mintea și să nu lași panică să pună stăpânire pe ține. Dacă lucrezi remote, concentrează-te să termini tot ce ai de făcut în timp util, iar apoi relaxează-te! Poți găți rețetele preferate, te poți uită la filme și seriale, poți face exerciții fizice în casă, fără un echipament special. Și cel mai important, poți citi!

Cititul este cel care îți menține creierul în stare foarte bună și care te poate ajută să treci peste toate gândurile negative. Iar dacă nu mai ai cărți noi, nu te îngrijora! Le poți comandă în siguranță de pe LIBREX. Această devine singură librărie online din România ce oferă transport gratuit la orice comandă, indiferent de valoarea comenzii. Este modul prin care LIBREX ne recompensează pe toți cei care ascultăm sfatul de a nu ieși afară și de a ne proteja atât pe noi, dar și pe cei din jurul nostru!

Indiferent dacă îți doreșți o carte sau mai multe, transportul este gratuit dacă vei comandă de pe LIBREX! Este momentul ideal să citești tot ce ti-ai dorit în perioada această.

Iar dacă ai nevoie de o recomandare, permite-ne să îți sugerăm Dementa Digitala de la Librex, scrisă de Manfred Spitzer. Se potrivește perfect contextului în care ne aflăm: în cazul în care vom rămâne fără internet sau fără curent electric, viețile noastre vor fi date complet peste cap. Mai ales în această perioada, observăm că toți suntem dependenți de internet mai ales, pentru a află știrile de interes, studiile care s-au făcut până în acest moment, recomandările specialiștilor și așa mai departe. În plus, internetul este cel care ne ține conectați cu persoanele dragi și cel care ne ajută să lucrăm de acasă, în orice fel de condiții.

În plină pandemie de Coronavirus, comandă Demența Digitală și Librex face cinste cu transportul!

Și cu toate acestea, oricâte avantaje ar avea internetul (și tehnologia în general), nu putem să nu uităm și de dezavantaje. Dependență de tehnologie poate conduce la o nouă formă de demență, cea digitală. Este observată în special la copii, adolescenți și tineri care petrec foarte mult timp în fără ecranelor. Acest tip de demență se traduce în primul rând printr-un randament mental mai scăzut, oboseală, lipsa motivației. Probabil ți s-a întâmplat și ție de câteva ori să te simți obosit după ce petreci ore bune în față computerului sau telefonului și nu doar în ziua în care ai exagerat cu utilizarea dispozitivelor. Gândește-te că persoanele la care se manifestă acest tip de ,,demență” au aceste trăiri zi de zi. Nu-i tocmai plăcut, nu?

Însă, se poate ,,trata” cu succes dacă se intervine la timp, prin înlocuirea timpului petrecut în față ecranelor cu alte activități: citit, mișcare, plimbări, escapade la munte și așa mai departe.

Dacă ți-am atras atenția cu acest subiect, te invităm să citești cartea! Îți garantăm că îți va plăcea și nu uită că o poți comandă cu transport gratuit!

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x