Căutare Live

Participă la promoția 1+1 AntenaPLAY și vezi emisiunile și serialele tale favorite! Ce trebuie să faci pentru a prinde oferta

Fanii filmelor și serialelor Antenei 1 au șansa de a prinde o ofertă avantajoasă, care le va permite să se bucure și mai mult de producțiile lor preferate. În perioada 14 - 21 iulie se desfășoară campania 1+1 AntenaPLAY: Plătești 1 lună, vezi 2.

AntenaPLAY lansează promoța 1+1

Antena 1

Campania care începe pe 14 iulie și se încheie pe 21 iulie le oferă posibilitatea oamenilor de a-și face abonament la AntenaPLAY beneficiind de o promoție. Cei care se abonează la platforma AntenaPLAY și achita cu cardul pe site în intervalul menționat, plătesc prima lună, iar a doua lună abonamentul este gratuit.

Plătești 1 lună, vezi 2. Ce trebuie să faci pentru a prinde oferta AntenaPLAY

Promoția 1+1 este valabilă numai la plata cu cardul, iar abonamentul la AntenaPLAY trebuie să fie inițiat prin intermediul landingpage-ului https://antenaplay.ro/1plus1.

Promotia 1+1 AntenaPLAY nu este valabilă pentru cei care au abonament activ și se dezabonează în perioada campaniei.

Campania nu se cumulează cu alte campanii aflate în derulare. După luna de abonament primită gratuit, începând cu a treia lună taxarea aferentă abonamentului AntenaPLAY se va face lunar, cu echivalentul primei luni primate de utilizator.

Așadar, intră AICI și beneficiază de oferta 1+1 AntenaPLAY.

AntenaPLAY este o platformă care pune la dispoziția utilizatorilor ei conținut video live și înregistrat în sistem de abonament. Abonații vor avea la dispoziție zeci de mii de ore de conținut video ale celor mai importante emisiuni și show-uri marca Antena TV Group, Antena 3, și ale partenerilor.

Parteneri
Compatibilitatea numerologică în funcție de cifra destinului. Ce fel de cuplu sunteți
Catine.ro
Ultimele știri
x