1. Unde va desfasurati activitatea in prezent?
La o companie din care fac parte restaurantele LOFT, El Capitan, Lot.K. Momentan sunt la El Capitan (Snagov).
2. Care este cea mai mare realizare?
Locul 4 pe tara cu echipa restaurantului "La cantine de Nicolai", la concursul "Arena bucatarilor".
3. Ce instrument de bucatarie stapaniti cel mai bine?
Ca orice bucatar am intrat in contact prima data cu cutitul (asiaticii cred ca acesta este o prelungire a mainii deci ar trebui sa-ti fie cel mai apropiat prieten), apoi tigaia (aragaz), clestele (grill) si polonicul (supe).
4. Care a fost cel mai spectaculos preparat pregatit pana acum?
File de vita, cu piersica si foie gras, flambat, servit pe roca incinsa si insotit de sos Porto.
5. Familia va sustine?
Sunt impreuna cu sotia mea de 14 ani, dintre care trei de la casatorie si avem impreuna un baietel de doi ani. Familia intotdeauna m-a inteles (nopti lipsa, program prelungit, libere anulate) indeosebi sotia. Deoarece nu am program stabil, de gatit acasa se ocupa sotia si soacra, mie revenindu-mi rareori randul la aragaz, doar cand trebuie sa fac unele specialitati preiau "comanda" in bucatarie.