Simona Catrina (22 octombrie 1967 - NICIODATĂ) Jurnalista își găsise fericirea: Imagini emoționante din timpul unui interviu realizat în 2014

Câteva imagini cu Simona Catrina din timpul unui interviu realizat în 2014 au fost prezentate în cadrul emisiunii "Totul pentru dragoste"

Simona Catrina cea pe care publicul o știe drept jurnalista care avea mereu cuvintele la ea și le împacheta în cele mai frumoase moduri, în scris, a murit în urmă cu 12 luni.

Câteva imagini cu jurnalista, din timpul unui interviu realizat în 2014, au fost prezentate în cadrul emisiunii "Totul pentru dragoste".

Pe data de 3 martie 2017, Simona s-a stins din viață, pe un pat de spital, după ce cu o zi înainte inima ei, care, de altfel, părea sănătoasă la ultimele analize, n-a mai vrut să mai bată. A făcut un stop cardiac în somn. Soțul ei , Doru Roman, era lângă ea. El a resuscitat-o, a chemat salvarea, de fapt mai multe salvări, pentru că prima mașină sosită la fața locului nu era prevăzută cu medic și trusă de defibrilare.

Simona Catrina (22 octombrie 1967 - NICIODATĂ) Jurnalista își găsise fericirea: Imagini emoționante din timpul unui interviu realizat în 2014

A fost dusă la spital după ce a fost resuscitată cu șocuri electrice. Acolo, din păcate, nu s-a mai putut face nimic. Corpul său firav și chinuit de boli nu a făcut față unui stop cardiac.

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Ultimele știri