Antena Căutare

Simona Catrina (22 octombrie 1967 - NICIODATĂ) Jurnalista își găsise fericirea: Imagini emoționante din timpul unui interviu realizat în 2014

Câteva imagini cu Simona Catrina din timpul unui interviu realizat în 2014 au fost prezentate în cadrul emisiunii "Totul pentru dragoste"

Simona Catrina cea pe care publicul o știe drept jurnalista care avea mereu cuvintele la ea și le împacheta în cele mai frumoase moduri, în scris, a murit în urmă cu 12 luni.

Câteva imagini cu jurnalista, din timpul unui interviu realizat în 2014, au fost prezentate în cadrul emisiunii "Totul pentru dragoste".

Pe data de 3 martie 2017, Simona s-a stins din viață, pe un pat de spital, după ce cu o zi înainte inima ei, care, de altfel, părea sănătoasă la ultimele analize, n-a mai vrut să mai bată. A făcut un stop cardiac în somn. Soțul ei , Doru Roman, era lângă ea. El a resuscitat-o, a chemat salvarea, de fapt mai multe salvări, pentru că prima mașină sosită la fața locului nu era prevăzută cu medic și trusă de defibrilare.

Simona Catrina (22 octombrie 1967 - NICIODATĂ) Jurnalista își găsise fericirea: Imagini emoționante din timpul unui interviu realizat în 2014

A fost dusă la spital după ce a fost resuscitată cu șocuri electrice. Acolo, din păcate, nu s-a mai putut face nimic. Corpul său firav și chinuit de boli nu a făcut față unui stop cardiac.

"Ciroză, diabet, cancer. Mânca jumătate de kilogram de roșii, într-o lună!" Doru, văduvul nemuritoarei Simona ... Fostă concurentă X Factor își împărtășește povestea inedită de iubire la ”Totul pentru dragoste”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x