Antena Căutare

Adriana şi Valentin au exersat pentru meseria de părinte! Pe când un bebeluș al lor?

Adriana şi Valentin au avut parte de o surpriză din partea staff-ului "Mireasă pentru Fiul Meu": şi-au întâlnit mini sosiile!

Adriana şi Valentin au avut parte de o surpriză din partea staff-ului "Mireasă pentru Fiul Meu": şi-au întâlnit mini sosiile!

Momentul a fost cu adevărat emoționant, la fel ca și în cazul celorlalte cupluri din Casa Mireselor. În ciuda faptului că între cei doi viitori soți au apărut multe tensiuni, generate de reproșuri și certuri, se pare că au reușit să le depășească.

Fanii nu mai au niciun dubiu că vor păși în fața altarului, ba mai mult că într-o zi vor deveni, părinți. Deși au declarat că își doresc un bebeluș, cei doi amorezi nu și-au planificat un moment anume pentru a-l aduce pe lume.

În orice caz, dat fiind faptul că în casa „Mireasă pentru fiul meu” nu au voie să încalce regula 25, admiratorii îi pot vedea cel mai curând în ipostaza de părinți abia în 2017!

Emoţii, nerăbdare şi stres! Concurentele "Mireasă pentru fiul meu", la proba rochiei de mireasă... Teroarea continuă în Turcia! Explozie la o secţie de poliţie: 11 morți, 80 de răniți...
Cupluri zodiacale care devin mai puternice peste ani. Dragostea lor durează o viață întreagă
În „baletul cosmic”, anumite perechi zodiacale se angajează într-un dans care se...
Horoscopul zilei de 5 iunie 2023. Berbecii sunt sfătuiți să renunțe la mediul online. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 5 iunie 2023 spune că Berbecii sunt sfătuiți să renunțe la mediul...
Parteneri
Cel mai bun smoothie antiinflamator. Nutriționiștii îl recomandă pentru micul dejun
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x