Andrada, fosta concurentă de la „Mireasă pentru fiul meu”, apariție de senzație! Ce decolteu amețitor!

În 2012, Andrada Văduva venea la „Mireasă pentru fiul meu” cu gțnduri mari: să își găsească marea iubire și să să căsătorească.

Andrada Văduva

În 2012, Andrada Văduva venea la „Mireasă pentru fiul meu” cu gțnduri mari: să își găsească marea iubire și să să căsătorească. Era al doilea sezon al emisiunii și, din păcate, nu a avut noroc: a părăsit competiţia singură. Între timp, tânăra l-a întâlnit pe alesul inimii ei, iar iubirea pare că îi prieşte. Fosta concurentă radiază efectiv de fericire!


Acum, la aproape patru ani de la terminarea competiţiei, Andrada pare că s-a schimbat foarte mult. A pus pe ea câteva kilograme şi pare foarte activă în viaţa de noapte. În prezent, Andrada trăieşte o nouă poveste de dragoste alături de un piteştean, pe nume Ciprian, de care s-a îndrăgostit nebunește. În prezent, fosta concurentă a renunţat la părul brunet şi a ales o nuanţă mai caldă, care i se potriveşte perfect.

Oare Andrada și Ciprian vor rămâne împreună?

Sursă: Spy News

Parteneri
Sufleu de vanilie. Un delicios desert din bucătăria franțuzească
Pentru momentele de răsfăț culinar sau pentru evenimentele speciale din viața ta, îți oferim o rețetă de sufleu de vanilie, inspirată din bucătăria franțuzească. Este un desert fin și delicat, cu textură aerată și aromă plăcută de vanilie.
Catine.ro
Ultimele știri