Antena Căutare

Andrei Roşu, fostul membru al trupei "Gaz pe foc", în Cartea Recordurilor! Mărturisirile sale sunt emoţionante

Andrei Roşu, fostul membru al trupei Gaz pe Foc, e primul român care a traversat Canalul Mânecii înot. Fiind invitat la Observatorul orei 16:00, acesta a povestit despre cum a terminat cel mai dificil ultratriatlon din lume.

Andrei Roşu

Facebook

Andrei Roşu, fostul membru al trupei Gaz pe Foc, e primul român care a traversat Canalul Mânecii înot. Fiind invitat la Observatorul orei 16:00, acesta a povestit despre cum a terminat cel mai dificil ultratriatlon din lume.

Peste 18 ore de alergare, peste 20 de ore de înot şi încă 23 pe bicicletă. Este timpul cu care Andrei Roşu a reuşit să încheie competiţia Enduroman Arch to Arc.

Andrei Roşu, imediat după încheierea cursei

Mai bine de 20 de ore a stat în apa rece, a luptat cu frigul şi curenţii. Nu a fost uşor. A vomitat de 42 de ori, iar organizatorii erau pregătiţi să-l oblige să se retragă, dacă starea de rău ar fi continuat. Dar a reuşit!

Andrei Roşu nu ştie când se va opri. Ştie doar că mai are multe lucruri de descoperit în interiorul său.

"Gândul meu a fost ca în 2016 să termin un deca ultra-triatlon, care înseamnă 10 IronMan unul după altul, 38 de kilometri de înot, 1.800 de pedalat şi 422 de kilometri de alergare, în zece zile. Ce am descoperit este că nu te poţi antrena de zece ori mai mult, trebuie să găseşti resurse pentru antrenamente de 10 ori mai eficiente", a declarat acesta la Observatorul orei 16:00.

VEZI AICI un interviu uimitor!

"Noaptea Târziu", fenomenul care a cucerit România, în platou la "Acces Direct"! Parodiile lor sunt ... Silviu Prigoană, transformare radicală! La "Te pui cu blondele?", a dezvăluit cum a slăbit 35 de kg în câteva ...
Stratul de ceară de pe mere. Ce spun specialiștii despre el și cum poate fi eliminat
Fructele din supermarketuri sunt frumoase. Au o formă atât de uniformă, sunt atât de...
Horoscopul zilei de 23 martie 2023. Racii au parte de o zi minunată. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 23 martie 2023 spune că Racii se vor bucura de clipe și momente care le vor...
Parteneri
Icre de fasole cu ceapă caramelizată. Rețetă delicioasă de post
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x