Antena Căutare

Cartoanele necâştigătoare de la Partida Specială MAI SUPERBINGO te pot îmbogăţi!

Prima ediţie a lunii mai a fost una specială la SuperBingo Metropolis! MAI SUPER BINGO s-a întrecut în dat premii pe cinste bingomanilor din toată ţara! A plouat cu Bani, Maşini şi voie bună!

Prima ediţie a lunii mai a fost una specială la SuperBingo Metropolis! MAI SUPER BINGO s-a întrecut în dat premii pe cinste bingomanilor din toată ţara! A plouat cu Bani, Maşini şi voie bună!

Şi totul de abia începe! La partida din 11 mai, SuperBingo Metropolis pune în joc premii cu o valoare totală de 10.000.000 lei! În cadrul emisiunii vor avea loc 300 de extrageri şi vor fi 10 premii telefonice.

Cartoanele necâştigătoare de la Partida Specială MAI SUPER BINGO te pot îmbogăţi!Validează-le cu Dublă Norocoasă - Cartoane Albastre şi Portocalii - si poţi da lovitura câştigând premii în bani, case şi maşini!

Premiul de Bingo Acumulat adunat cu premiul de SuperBingo a ajuns la o valoare de peste 350.000 lei. Săptămâna aceasta sunt şanse mari de acordare până la bila maximă 47!

Joacă şi tu! Pe 11 mai transformă NECÂŞTIGĂTOR în CÂŞTIGĂTOR!

Ia-ţi Dubla Norocoasă online de pe www.superbingo.ro şi primeşti un voucher pentru un abonament la www.AntenaPlay.ro valabil 30 de zile!

Toni Grecu îndeplineşte visurile copiilor în platoul „Next Star”... Mațaev nu se mai satură de...ploaie!...
Luna Plină în Balanță. Ce schimbări aduce pentru nativi în aprilie 2023
Luna Plină în Balanță aduce multe schimbări pentru nativii în zodiac. Aprilie va veni cu...
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023. Taurii se gândesc la vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023 aduce vești bune pentru nativii din zodia Taurului. Aceștia...
Parteneri
Zodii care vor simți regret pe data de 2 aprilie 2023. Nativii care se vor confrunta cu emoții puternice
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x