Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Adela

Cea de-a doua semifinala "Splash! Vedete la apa", lider de piata

Cea mai vesela emisiune estivala, "Splash! Vedete la apa", difuzata in fiecare duminica, de la 20.30, la Antena 1 si-a mentinut pozitia de lider de piata la nivelul targetului all urban.

Sariturile de la inaltimi ametitoare, momentele amuzante si replicile savuroase au fost si de aceasta data ingredientele succesului emisiunii, succes masurat in milioane de telespectatori care au urmarit cu sufletul la gura emisiunea Antenei 1. Astfel, „Splash! Vedete la apa" a inregistrat aseara, in intervalul difuzarii sale (20:28-23:44) un rating mediu de 6 puncte si o cota de piata de 14.4% la nivelul targetului urban. Minutul de aur, pe acest segment de populatie (Urban), s-a produs la 22:39, Antena 1 inregistrand un rating mediu de 9.7 rtg si o cota de piata de 21.8%. Peste 1.019.000 de telespectatori au urmarit aseara cu emotie, in minutul de aur, saritura lui Jean de la Craiova.

32 de vedete au acceptat provocarea Splash!, incercand sa uimeasca juriul si sa obtina note cat mai mari in urma sariturilor in apa efectuate de la inaltimi ametioare. Dintre acestia, CRBL, Cosmin Selesi, Marian Dragulescu, Emilia Ghinescu, Sonny Flame, Andreea Popescu, Silvia Launeanu, Cornel Pasat, Ozana Barabancea si Piticu’ s-au calificat in marea finala "Splash! Vedete la apa" difuzata duminica viitoare, de la 20:30, la Antena 1.

Seara de duminica s-a incheiat in forta la Antena 1, cand si reluarea celui de-al saselea episod al emisiunii „Burlacul” s-a impus ca lider de piata la nivelul tuturor categoriilor de public. Astfel, emisiunea prezentata de celebrul designer Catalin Botezatu a inregistrat aseara un rating mediu de 3 puncte si 17.1 cota de piata la nivelul targetului comercial 18-49 urban.

In minutul de aur, 23:45, peste 750 000 de telespectatori la nivel national urmareau aseara jocul seductiei dintre Bogdan Vladau si frumoasele sale pretendente.

Recomandari