Căutare Live

Daniela Crudu este noua "Burlăciţă"! Focoasa brunetă e hotărâtă să îşi găsească marea dragoste

Daniela Crudu a început căutările pentru bărbatul perfect! Bruneta este noua "Burlăciţă" şi e mai pregătită ca niciodată să-şi găsească jumătatea.

Daniela Crudu a început căutările pentru bărbatul perfect! Bruneta este noua "Burlăciţă" şi e mai pregătită ca niciodată să-şi găsească jumătatea.

"Mă gândesc la nuntă. Văd un eveniment fastuos pe care să îl ţină minte toată lumea", povestea Daniela în urmă cu puţin timp. Ei bine, marea sa dorinţă s-ar putea să devină realitate în viitorul apropiat datorită emisiunii "Burlăciţa"!

Domnilor, doamnelor, pregătiţi-vă pentru un show incendiar oferit de Antena 1!

FOTO: Îţi mai aminteşti de Edina, câştigătoarea primului sezon "Mireasă pentru fiul meu"? Uite ce s-a ales de ... Deea şi Petra, surprinse într-o ipostază inedită! Uite cum arată concurentele atunci când nu sunt în faţa camerelor de f...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri