Căutare Live

Foto - ghicitoare. Această este una dintre cele mai sexy femei din showbizul românesc!

Alexandra Bădoi a fost dintotdeauna îndrăgostită de cuvinte. Dovada cea mai clară o reprezintă poezia compusă de vedeta Antenei 1 și publicată într-o revistă literară dedicată școlarilor

Alexandra Bădoi a fost dintotdeauna îndrăgostită de cuvinte. Dovada cea mai clară o reprezintă poezia compusă de vedeta Antenei 1 și publicată într-o revistă literară dedicată școlarilor.

Prezentatoarea rubricii „Meteo” de la Antena 1 este o și o cunoscută compozitoare și interpretă de muzică trance, cunoscute fiind colaborările sale cu cel mai mare DJ al planetei, Armin Van Buuren, dar și prezențele constante ale vedetei la festivalurile de gen.

Una dintre pasiunile Alexandrei este și poezia. Încă de la vârste fragede, frumoasa brunetă compunea versuri, iar prima poezie a sa a apărut într-o revistă dedicată școlarilor și se numea „Cine a vorbit?”.

FOTO: Îţi mai aminteşti de Edina, câştigătoarea primului sezon "Mireasă pentru fiul meu"? Uite ce s-a ales de ... Miercuri, 13 ianuarie, Florin Dumitrescu, Nicolai Tand și Cătălin Scărlătescu vin la “Te pui cu blondele?”...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri