Căutare Live

Loredana, fosta concurentă de la Insula Iubirii, fotografii în ipostaze sexy și nu prea!

Loredana, fosta concurentă de la "Insula Iubirii", se vrea sexy, însă i-a scăpat un detaliu, CELULITA!

Loredana, fosta concurentă de la "Insula Iubirii", se vrea sexy, însă i-a scăpat un detaliu, CELULITA!

Potrivit SpyNews.ro, roşcata a postat pe pagina ei personală de Facebook o imagine în care apare destul de sumar îmbrăcată, însă nu acesta este detaliul care sare în evidenţă, nici noua ei pereche de sâni, nici buzele exagerate, ci celulita de pe picioare, un aspect pe care n-ai cum sa nu-l observi când vine vorba de o femeie care pare să aibă foarte multă grijă de aspectul ei fizic. Așa că, Loredana, treci la sală! Și nu, nu la sala de mese, ci la cea de sport!

Adio, visul frumos s-a terminat?! Cel mai iubit cuplu de la "Mireasă pentru fiul meu" s-a destrămat? „Unde-i v... A început cursa pentru mașina de la „Mireasă pentru fiul meu”.Cei șase finaliști vor automobilul cu orice preț!...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri