Live acumFilm: Avionul condamnatilor
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Oare de ce ii plac blondele lui Aurelian Temisan?

Aurelian Temisan, unul dintre juratii Te cunosc de undeva! a marturisit ca ii plac blondele. Care sunt motivele si cine l-a determinat sa spuna acest lucru, telespectatorii pot afla sambata, de la 20.20, in prima parte a super show-ului Te cunosc de undeva!

Aurelian Temisan i-a surprins pe concurentii, prezentatorii si colegii sai de la masa juriului Te cunosc de undeva! cu o marturisire sincera: ii plac blondele. In deschiderea editiei care va fi difuzata sambata aceasta, juratul a declarat cu dezinvoltura: „Asta-mi place mie la o blonda. Mai devreme sau mai tarziu, spune adevarul." La care dintre cele patru blonde din show s-a referit: Andreea Balan, Delia, Lora sau Julia, telespectatorii vor afla sambata, de la 20.20, urmarind Te cunosc de undeva!, pe Antena 1.

Zeci de vedete nationale si internationale prind viata la „Te cunosc de undeva!" in interpretarea a opt artisti concurenti si sub privirile critice a patru jurati. CRBL, Delia, Julia Jianu, Lora, Iulian Vasile, Jorge, Maria Buza si Dan Helciug trec in fiecare saptamana prin transformari incredibile pentru a intra in pielea unor personaje celebre din lumea muzicii.

Vedetele vor primi in fiecare editie a show-ului un punctaj, iar la finalul fiecarui show se va intocmi un clasament in functie de punctajele obtinute de fiecare. Vedetele concurenti lupta in fiecare editie pentru premii in bani, dar si un mare premiu, castigat in marea finala, editie in care publicul va decide cine merita sa castige. Sumele de bani castigate vor fi donate unor cauze sociale reprezentate de fiecare dintre acestia. Gazdele show-ului vor fi Alina Puscas si Cosmin Selesi.

Mai multe infomatii despre show pot fi aflate de pe site-ul oficial: www.tecunoscdeundeva.a1.ro si de pe pagina de Facebook: http://www.facebook.com/tecunoscdeundeva.

De mai bine de 18 ani, Antena 1 este unul dintre cei mai importanti competitori pe piata media din Romania, statut castigat prin respectul pentru telespectatorii pe care i-a tinut mereu aproape. Cu o echipa de oameni deosebiti in spatele camerelor, cu vedete indragite si formate de succes, Antena 1 isi mentine pozitia de lider in programe de divertisment, dand viata spectacolului si oferind inspiratie pentru milioane de telespectatori. Antena 1 face parte din cel mai important grup de media romanesc, dezvoltat organic din resurse proprii, pentru care performanta ramane o valoare constanta.

Recomandari