Căutare Live

Revelionul Starurilor 2021, prezentat de Dan Negru la Antena 1, aduce surprize uriașe! Care sunt secretele măștilor

12 măști, una mai spectaculoasă decât alta, vor urca în ultima seară din an pe scena Revelionul Starurilor 2021, prezentat de Dan Negru de la ora 22:00, pe Antena 1.

Dan Negru prezintă Revelionul Starurilor 2021, la Antena 1

Cel mai lung program de Revelion din istoria televiziunii din România va aduce în faţa telespectatorilor 12 măşti în spatele cărora se vor afla celebrităţi din diverse domenii şi pe care vor trebui să le gicească vedetele aflate în platou.

Dan Negru prezintă Revelionul Starurilor 2021, la Antena 1

Şi în acest an a fost respectată tradiţia realizării măştilor tocmai în Statele Unite, la Los Angeles, chiar dacă pentru acest lucru, Andreea Rădulescu, specialistul în machiaj special care le-a și realizat a fost nevoită să stea în izolare atât în America, cât şi la revenirea în România.

citește și: Ea e Andreea Rădulescu, specialista în make-up de la Antena 1! Cine este superba brunetă care face se să întâmple toată magia

Una dintre cele mai complicate și spectaculoase măști din acest an este cea a Diavolului. Pe lângă complexitatea ei, masca este şi una dintre cele mai costisitoare, preţul ei ajungând la câteva mii bune de euro. Masca a fost realizată în Los Angeles şi a durat câteva săptămâni, iar la filmare, vedeta din spatele măştii a avut de îndurat cel mai mult timp în cabina de machiaj, peste 5 ore, în care a trebuit să stea foarte mult nemişcat şi nu a putut deloc să mănânce sau să bea!”, spune Andreea Rădulescu, master make-up special și coordonatoarea echipei de machiaje speciale.

Descoperă mai multe imagini de la Revelionul Starurilor 2021 în GALERIA FOTO de mai sus!

Una dintre măștile de la Revelionul Starurilor 2021, la Antena 1

Una dintre măștile de la Revelionul Starurilor 2021, la Antena 1

„Dificultăţi am întâmpinat şi la măştile pentru momentul preşedinţilor, Putin şi Trump, care nu s-au mulat perfect pe capul personajelor şi de aceea ne-am văzut nevoiţi să facem tot felul de artificii!”.

Pe lângă situaţiile de tot felul apărute în cabina de machiaj în timpul unui show de o asemenea anvergură, în acest an, vedetele din spatele măştilor s-au mai confruntat cu ceva: timpul de aşteptare “în personaj”.

citește și: Imagini exclusive de la filmările de Revelion cu Dan Negru. Primele poze de la Revelionul Starurilor 2021

Dacă în anii trecuţi se respecta cu stricteţe programul, în acest an, toate măsurile de siguranţă care au fost luate la filmări au adus mici decalaje, astfel că unele dintre vedete au fost nevoite să aştepte zeci de minute costumate, cu faţa şi urechile complet acoperite.

Una dintre măștile de la Revelionul Starurilor 2021, la Antena 1

Una dintre măștile de la Revelionul Starurilor 2021, la Antena 1

Una dintre marile surprize ale Revelionului va fi vedeta care întruchipează Vrăjitoarea, o mască specială. Pentru celebritatea care va juca această mască s-au luat masuri speciale de discreție.

citește și: În noaptea de Revelion, de la ora 20:00, la Antena 1, Mirela Vaida, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu prezintă „Show și-așa”

De frica stricării surprizei, vedeta din spatele Vrăjitoarei a fost ascunsă chiar şi multor membri ai echipei. Înainte de demascare, Vrăjitoarea a fost știută doar de producători, regizori, prezentator şi de echipa de la machiajul special.

Revelionul Starurilor 2021, cel mai lung program de Revelion din istoria televiziunii

Un alt aspect cu care echipa de producţie s-a confruntat la filmările pentru Revelion a fost ascunderea vedetelor din spatele măştilor, pe perioada filmărilor. Unii dintre ei se bucurau atât de tare să îşi revadă colegii, încât cu greu au putut fi determinate să stea ascunse în cabinele special pregătite. O premieră a fost marcată şi la masca Lurch, servitorul familiei Addams, care a intrat pe scenă pe papainoage şi unde nu s-a mai putut face ultimul retuş înainte de filmare.

Dan Negru prezintă Revelionul Starurilor la Antena 1

Dan Negru prezintă Revelionul Starurilor la Antena 1

Chiar dacă au fost zile foarte complicate de filmare, s-a râs foarte mult. A fost şi cazul măştii Captain Hook, care a oprit echipa în timpul machiajului de nenumărate ori, pentru că izbucnea în râs când vedea transformarea. Şi la masca Duhul lui Alladin au fost multe întreruperi, întrucât vedeta din spatele măştii este o persoană foarte-foarte energică şi pentru care cele patru ore pe scaun au însemnat o eternitate.

Le-am oferit tot suportul nostru, pentru că ştim exact cât de complicat este să petreci câteva ore bune pe scaunul de machiaj, de cele mai multe ori întâmpinând tot felul de situaţii. A fost şi cazul lui Grinch, care nu a putut deloc să respire pe nas, ba mai mult, pentru realizarea măştii a fost nevoie ca mare parte din timp să ţină şi gura închisă. Tot ce vă pot spune este că e un om super rezistent şi a depăşit toate performanţele la acest capitol”, își amintește Andreea Rădulescu.

Dan Negru prezintă Revelionul Starurilor la Antena 1

Dan Negru prezintă Revelionul Starurilor la Antena 1

Cele mai complicate măști ale Revelionului 2021 sunt, din punctul de vedere al specialistului în machiaj special care le-a și realizat Vrăjitoarea, Diavolul, Hades şi Duhul lui Alladin. Fiecare vedetă din spatele acestor măști a stat la machiaj cel puțin trei ore, iar pentru unele s-au depăşit chiar şi cinci ore.

Cine sunt celebritățile din spatele acestor măști, dar și vedetele care întruchipează celelalte personaje ale nopții dintre ani, telespectatorii vor vedea în noaptea dintre ani, de la 22:00, în cadrul celui mai lung program de Revelion din istoria televiziunii din România, prezentat pentru al 21-lea an consecutiv de Dan Negru.

Revelionul Starurilor cu Dan Negru se vede și online, live, pe canalul Antena 1 din AntenaPlay. Îl poți urmări de pe orice dispozitiv, de oriunde ai fi. Abonează-te la spectacol > https://antenaplay.ro/revelion2021

În noaptea de Revelion, de la ora 20:00, la Antena 1, Mirela Vaida, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu prezintă „Show și-... Antena Stars aduce telespectatorilor trei programe pentru Revelionul 2021...
Ana-Maria Udriște, energică și spontană: „Sfatul meu a fost întotdeauna să ai un echilibru în opiniile pe care le exprimi”
Ana-Maria Udriște este o femeie de succes. Am descoperit-o fiind puternică, asumată,...
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2022. Taurii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2022 aduce schimbări în viața nativilor din zodia Taurului....
Parteneri
Castraveții ar putea să îmbunătățească aspectul pielii din jurul ochilor. Ce spun specialiștii în frumusețe despre acest mit
Catine.ro
Ultimele știri
x