Căutare Live

Vladimir Draghia s-a dezlipit cu greu de campioana Ana Maria Branza

Campioana mondiala la spada Ana Maria Branza canta la „Totul e permis”, miercuri, 16 octombrie, de la ora 20.30, la Antena 1, in formatia Branzica & Friends. Alaturi de ea se vor afla Anca Sigartau, Lucian Ghimisi si Vladimir Draghia.

Acesta din urma ii este partener pe parcursul mai multor probe care implica un contact fizic direct, atingerile si imbratisarile dintre ei, mai mult sau mai putin necesare, facand deliciul colegilor din platou. “Burlacul” s-a terminat, Vladimir, aici suntem la alt show!!!”, i-a strigat, Cosmin Selesi fostului “burlac”, taman in momentul in care acesta isi inlantuise bratele in jurul Anei Maria. Si greu s-a mai dezlipit Vladimir de frumoasa sportiva.

Ana Maria s-a simtit minunat la filmari. “Mi-a placut. Pentru mine chiar e o provocare concursul asta! Pe planul inclinat se aluneca foarte tare, toata lumea se alege cu vanatai”, ne-a spus ea.

Pe planul inclinat la 22,5%, Ana Maria Branza a jucat in mega-productia “Ora de sport”. Ea a fost antrenoarea, iar colegii de echipa, Anca, Lucian si Vladimir, sportivii amatori.

Cu cine si-a incrucisat spada Ana-Maria Branza, la coborarea de pe planul inclinat, vedeti asta-seara, de la ora 20.30, la supershow-ul “Totul e permis”, numai la Antena 1!

Megaproductia “Ora de sport”, pe planul inclinat, unde Ana e antrenoarea, Lucian Ghimisi, Anca Sigartau si Vladimir Draghia sunt sportivii amatori.

 Desi s-a speculat prin presa tabloida ca l-ar cunoaste pe Draghia, Ana Maria spune ca abia la “Totul e permis” l-a cunoscut pe acesta.

Vezi "Totul e permis" pe AntenaPlay.ro!

Foto: Gabriela Arsenie

Neatza: Grania, candidata la titlul de "Cea mai sexy mamica", a demonstrat ca merita sa castige... "Opreste-i din cantat": Razvan de la Neatza si-a demonstrat "talentul" in muzica...
Parteneri
Alimente care nu expiră niciodată. Pot fi consumate și după 10 ani
Catine.ro
Ultimele știri
x