Live acumFilm: Regatul secret (SUA 2013)
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Cum aprinzi țigara la microunde? Diana Iuliana îți arată cum, la emisiunea Like a star!

Noua emisiune de la Antena Stars, numită Like a star! vine cu o provocare pentru tinerii dezinhibați dornici să atragă atenția internauților. Acest experiment social va ajuta 12 tineri să se afirme, folosind toate metodele de promovare pentru a crește numărul de urmăritori pe contul lor de Instagram. 

Noua emisiune de la Antena Stars, numită Like a star! vine cu o provocare pentru tinerii dezinhibați, dornici să atragă atenția internauților. Acest experiment social va ajuta 12 tineri să se afirme, folosind toate metodele de promovare pentru a crește numărul de urmăritori pe contul lor de Instagram.

Diana Iuliana este una dintre concurente, o tânără plină de energie și pusă pe divertisment. Aceasta a făcut un filmuleț pe contul ei de Instagram în care le arată urmăritorilor o soluție total ieșită din comun pentru a-și aprinde o țigară fără brichetă.

„Când nu ai o brichetă și plouă afara, gen!”, este descrierea pe care aceasta a folosit-o la clipul postat pe pagina de socializare. Ea le arată urmăritorilor ei că nu trebuie să cobori în fața blocului sau să mergi până la magazin în cazul în care nu ai în casă nici o brichetă cu care să-ți aprinzi țigara. Cel mai simplu mod este să o bagi la microunde!

Citește și: Gabriela Cristea revine pe micile ecrane! Va prezenta emisiunea Like a star!, la Antena Stars

În filmuleț, aceasta arată cum își pregătește cafeaua de dimineață dorindu-și pe lânga minunata băutură să fumeze și o tigară. Ironia a făcut ca Diana să nu aibă nici o brichetă în casă astfel că trebuia să găsească o soluție. „Eu nu cobor nici pentru o mie de euro!”, a declarat bruneta. Și astfel că ideea salvatoare de a adăuga țigara în cuptorul cu microunde a fost bună.

După 40 de secunde în care cuptorul a încins țigara s-a văzut o scânteie puternică, iar când Diana a oprit cuptorul și a scos țigara s-a putut observa cum aceasta era aprinsă și gată să fie fumată.

Urmăritorii au început deja să reacționeze la filmuleț unii dintre ei chiar au făcut-o nebună, însă cei mai mulți s-au prăpădit de răs.

Gabriela Cristea, una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de la noi, va reveni, începând din 21 octombrie, pe micile ecrane, la cârma emisiunii Like a star!, de la Antena Stars. Aceasta le propune telespectatorilor un experiment social media, în care 12 concurenţi (6 fete şi 6 bãieţi), ce vor locui împreunã în toatã aceastã perioadã, vor avea drept scop atragerea unui numãr cât mai mare de urmãritori pe o platformã social media. Emisiunea va fi difuzatã de luni pânã vineri, în intervalele 18:45-20:45 şi 00.00–01.00 şi sâmbãta, de la 18:45 la 20:45.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro