Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

IMA, cel mai scurt drum către celebritate! Sandra Stoicescu, creatoarea școlii de vedete de televiziune: „În fiecare an descoperim talente”

Cu siguranță că mulți dintre noi ne-am visat, măcar o dată, în locul vedetelor care apar zi de zi pe micile noastre ecrane. Evident, că o parte dintre cei care au visat la celebritatea oferită de televiziune au renunțat rapid la idee pentru că nu știau care e calea de urmat pentru a ajunge acolo unde și-au dorit.

Din fericire, de mai multă vreme, calea spre celebritate nu mai e atât de greu de străbătut, atât de greu de depistat. De ce? Pentru că există o școală care te învață cum să pășești corect și profesionist pe acest drum. Intact Media Academy este de-acum un brand important în ceea ce privește televiziune. Școala construită cu migală de Alessandra Stoicescu își arată roadele cu fiecare generație de absolvenți în parte, iar pentru cei care încă au așteptat oportunitatea de a lucra și a învăța de la cei mai buni, Academia își deschide porțile din nou în această lună.

19 februarie, ziua în care încep cursurile de prezentator

Este cunoscut faptul că pentru o carieră de succes în televiziune trebuie să ai... chemare, iar cei care simt că pot deveni noile vedete ale micilor ecrane, cursurile de prezentator TV încep pe 19 februarie 2018, iar detaliile le oferă chiar Sandra Stoicescu, într-un interviu acordat lui Cătălin Oprișan, redactorul șef al site-ului numărul 1 de divertisment din România, a1.ro.

Timp de trei luni, cursanții vor învăța toate secretele acestei meserii fascinante cu ajutorul marilor vedete ale Antenei 1. Prețul pentru cele trei luni de curs este de 1500 de euro, iar pentru a fi admiși, doritorii trebuie să treacă de un interviu.

Școală pentru cei care vor să facă o carieră în Make Up

Televiziunea nu înseamnă doar ceea ce se vede pe micul ecran, ci și realizările din spate. Acolo unde echipe întregi de profesioniști lucrează pentru ca totul să fie perfect. Machiajul este un domeniu în care performanțele sunt din ce în ce mai mari, iar sub îndrumarea unor adevărate maestre ale make-up-ului, viitorii cursanți pot deprinde tainele unei meserii căutate și apreciate în întreaga lume. Intact Media Academy este locul în care poți deveni un make-up artist desăvârșit. Cursul durează 5 săptămâni și cei care vor să-l urmeze trebuie să achite taxa de 1000 de euro.

Fundația Mereu Aproape, sprijin constant pentru copiii bolnavi

Președinte al Fundației Mereu Aproape, Alessandra Stoicescu a vorbit și despre proiectele pe care le are în plan în 2018. Așa cum se întâmplă de ani întregi, fundația vine în sprijinul copiilor cu probleme de sănătate, aceștia primind mereu sprijin financiar pentru rezolvarea problemelor pe care le întâmpină.