Antena Căutare

Vara cu 100 de idei. Ce planuri de vară are Simona Gherghe și cum vrea să-și petreacă timpul liber

Simona Gherghe a acceptat provocarea și s-a alăturat campaniei „Vara cu 100 de idei”. Prezentatoarea Mireasa a oferit fanilor săi detalii despre felul în care își va petrece vacanța de vară.

Vara cu 100 de idei. Ce planuri de vară are Simona Gherghe și cum vrea să-și petreacă timpul liber Galerie
Simona Gherghe | Antena 1/Mireasa

Antena 1 a dat startul campaniei „Vara cu 100 de idei”! De data aceasta, vedetele ți-au pregătit momente speciale și idei de pus în practică pentru o vară perfectă. Cea mai mare familie de vedete se alătură şi în acest an campaniei Antena 1 şi propune telespectatorilor cele mai neaşteptate idei de pus în practică pentru o vară perfectă.

Prezentatoarea povestește că una dintre cele mai memorabile vacanțe de vară pe care le-a petrecut a fost împreună cu fiica sa, care era foarte micuță: "A fost foarte dificil și u o să uit prima vară cu Ana, pentru că nu am plecat nicăieri în vacanță și asta m-acam dat un picpeste cap. Îmi place foarte mult să plec. Îmi place să-mi organizez vacanțele. Mă rog, cui nu-i place asta? Au fost memorabile pentru că nu am plecat nicăieri, că de obicei plecăm".

Citește și: Vara cu 100 de idei. Răzvan Fodor: "Mie îmi plac foarte tare locurile părăsite"

"Cel mai amuzant vara asta ar fi să nu mai dăm deloc pe acasă, adică să ne facem bagajeleși cât avem vacanță să fugim în lume ceea ce evident că nu se va întâmpla cu doi copii mici, o să mai trecem cât să spălăm hainele, să facem și să refacem bagajele", mai spune Simona Gherghe.

Astăzi, Simona Gherghe a acceptat provocarea campaniei „Vara cu 100 de idei” și ne-a spus care ar fi cel mai amuzant lucru pe care l-ar putea face vara asta:

- Dacă ar fi să nu fii constrâns de bani, pandemie sau zile libere, unde este locul în care ți-ar plăcea cel mai mult să mergi vara asta?

"Păi, mi-e dor de Grecia și o să mergem în Grecia, sigur o să stăm mai mult decât ne-am plănuit. Inițial îmi doream să stăm o lună, să închiriem o căsuță, aproape de mare, să închidem telfoanele și să fie totul, așa, frumos. Evident că planul de acasă nu se potrivește cu planul de la muncă pentru că oamenii vor să vadă emisiuni la televizor, așa că luna noastră s-a transformat în săptămâna în Grecia", spune Simona Gherghe.

Citește și: Vara cu 100 de idei. Răzvan Simion, mărturisiri despre nevoia de a se deconecta de la lume: "Să rămân blocat în Bali"

- Care este cea mai mare dorință a Simonei Gherghe în această vară?

Să apuc să mă odihnesc, să ne încărcăm bateriile. Să fie o vacanță superbă, să nu fie incidente, să nu treacă timpul repede cum se întâmplă de fiecare dată în vacanțe

Despre campania „Vara cu 100 de idei ” de la Antena 1

Campania „Vara cu 100 de idei” începe la Antena 1. Anul acesta, primele 100 de idei de vară vin de la Antena 1. După succesul înregistrat în fiecare an al campaniei #varacu100dezile, anul acesta Antena 1 vine cu o nouă abordare, sub forma primelor 100 de idei de petrecut vara.

Cu idei proaspete, abordări complet neașteptate și amuzante, vedetele Antena 1 se întrec în idei proaspete care să îi inspire pe cei de acasă pentru a avea o vară cât mai frumoasă. Și nu în orice fel! Campania #varacu100deidei va fi întregită de o serie de ilustrații animate, în spiritul vacanței de vară.

Citește și: Vara cu 100 de idei. Dani Oțil, dezvăluiri sincere despre trecutul său. Mesajul neașteptat transmis de prezentator

Mesajul acestei campanii le oferă telespectatorilor o experienţă completă, trăită pe o platformă multimedia 360˚, pe site-urile grupului și pe Antena Play, cea mai mare platformă de conținut video din România.

Descarcă aplicația Antena 1 și trimite-ne și tu cele mai tari și sărite de pe fix idei de-a petrece o vară de neuitat!

Vara cu 100 de idei. Răzvan Fodor: "Mie îmi plac foarte tare locurile părăsite"... Vara cu 100 de idei. Nea Marin a recunoscut care este cea mai mare dorință a sa: „Dacă fac asta sunt cel mai fericit”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x