Antena Căutare

20.30 ...3...2..1...START! A inceput showul!

Asteptarea a luat sfarsit. Astazi, de la 20.30, spunem START X Factor! Incepand de azi, vei putea urmari auditii spectaculoase, ii vei cunoaste mai bine pe concurentii care au obtinut DA din partea juriului si te vei delecta cu reactiile spumoase ale lui Cheloo, Dan Bittman si Delia. Cu alte cuvinte, vei simti ca esti alaturi de jurati si concurenti, desi urmaresti show-ul de acasa.

20.30 ...3...2..1...START! A inceput showul!
Astazi, de la 20.30, spunem: START X Factor!

X Factor sezonul 2 vine cu multe surprize. Vor fi momente emotionante, clipe hazlii dar si auditii socante. Pe rand, juratii vor exclama cu bucurie “”DA, DA, DA”, vor avea sarcina mai putin placuta de a-i refuza pe concurenti sau pur si simplu vor ramane cu gura cascata inaintea aspirantilor X Factor.

Vei rade, vei plange, ti se va face pielea de gaina, vei simti un amalgam de emotii. Despre asta este show-ul X Factor: emotie, talent, poveste.

La fiecare editie, vei afla mai multe din povestile de viata ale concurentilor nostri si vei deveni fanul unora in detrimentul celorlalti; iar, in final, doar unul va demonstra fara echivoc ca are factorul X si va iesi castigator!

Nu poti rata prima editie X Factor, in seara aceasta, de la 20.30, pe Antena 1!

Ghiceste juratul: 3 replici de la auditiile X Factor... Vampirașul s-a suparat, a pus mina pe stativ si a "lovit" rau de tot juriul!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x