Căutare Live

A dat în mintea copiilor sau își schimbă cariera? Anastasia Ursu, surprinsă într-o ipostază NEAȘTEPTATĂ!

Ne-a obișnuit cu firea sa zburdalnică și cu optimismul molipsitor, iar faptul că provine dintr-o familie de circari ne face să și înțelegem de ce. Înconjurată de zâmbete și voie bună, Anastasia nu a putut sări departe de trunchi

Ne-a obișnuit cu firea sa zburdalnică și cu optimismul molipsitor, iar faptul că provine dintr-o familie de circari ne face să și înțelegem de ce. Înconjurată de zâmbete și voie bună, Anastasia nu a putut sări departe de trunchi.

Cântăreața și-a suprins prietena cu o urare de "La mulți ani" total neașteptată. Costumată asemenea unui personaj din poveștile rusești, Cheburashka, Anastasia i-a făcut o surpriză simptică, mai frumoasă decât orice cadou.

Vezi CLIPUL complet AICI!

Citește și: SCHIMBARE DE LOOK! Anastasia Ursu a dat în mintea copiilor! Aceasta este noua coafură cu care a înlocuit creasta roșcată!

Anastasia Ursu este îndrăgostită! EL este bărbatul căruia concurenta îi cântă în fiecare seară

Florin Ristei și-a rupt aparatul dentar, pentru că a încercat să strângă un șurub cu dinții... VIDEO: E greu să-ți stăpânești lacrimile! Florin Răduță cântă senzațional un hit al celor de la Holograf...
Ultimele știri